Amsterdamsestraatweg 39 3744 MA Baarn

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Een unieke kans om uw kantoor te vestigen in deze representatieve kantoorvilla! Gelegen op een zichtlocatie aan de Amsterdamsestraatweg is dit een prachtige locatie om te werken. Dit gemeentelijke monument staat in het Wilhelminapark; tussen de middag is het heerlijk wandelen in het bos of rondom het nabijgelegen Paleis Soestdijk.

Wij bieden de 1e en 2e verdieping te huur aan. De villa is omringd door een nette royale tuin met een eigen parkeerterrein voor 24 auto's.

Historie:

Deze Villa is een gemeentelijk monument in Baarn. De villa staat in het Wilhelminapark dat onderdeel is van rijksbeschermd dorpsgezicht Prins Hendrikpark e.o. De oorspronkelijke functie van de villa was wonen, dit is inmiddels gewijzigd naar een kantoorbestemming. Deze Villa is sinds 1992 aangewezen als gemeentelijk monument.

Metrages (BVO)

Voor de verhuur komt circa 321 m² b.v.o. kantoorruimte beschikbaar, het metrage is verdeeld over de eerste- en tweede verdieping. Eventueel afzonderlijk te huur in 190 m2 op de verdieping en 131 m2 op de tweede verdieping.

Parkeren

In totaal zijn er circa 24 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Voor de parkeerplaatsen is een aanvullende huurbetalingsverplichting verschuldigd ter grootte van € 500,- per jaar exclusief BTW per plaats. Aan de eerste verdieping zijn 6 plaatsen toegekend. Aan de zolder verdieping zijn 4 plaatsen toegekend. Eventueel zijn meer plaatsen beschikbaar

Ligging en bereikbaarheid

De bereikbaarheid per auto is goed door de ligging van Baarn aan de N221 welke een prima verbinding geeft op de uitvalswegen A1 en A27.

Bestemming (bestemmingsplan)

Bestemmingsplan Wilhelminapark. Bestemming: kantoor

Opleveringsniveau

Het gehuurde wordt in huidige staat opgeleverd, inclusief de navolgende voorzieningen:

- eigen opgang;
- huidige vloerbedekking;
- keuken voorzien van inbouwapparatuur;
- grote raampartijen met veel lichtinval;
- systeemplafond met LED-verlichtingspanelen en/of spots;
- verwarming door middel van een gas cv installatie met radiatoren;
- te openen ramen;
- alle kamers met airconditioning;
- eigen toiletten per verdieping;
- eigen pantry per verdieping;
- eigen glasvezelverbinding per verdieping

Huurcondities

Huurprijs all-in:

1e verdieping: € 3.600 per maand (incl. voorschot servicekosten en energiekosten)

2e verdieping: € 2.000 per maand (incl. voorschot servicekosten en energiekosten)

Alle bedragen excl. BTW.

Aanvaarding: in overleg, kan snel.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maandverplichtingen inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure voor de Amsterdamsestraatweg 39 in Baarn aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
321 m² (in units vanaf 131 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Amsterdamsestraatweg 39

Huurprijs op aanvraag