Eemborg 26 3741 ZA Baarn

€ 140 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen:
Te huur aangeboden moderne praktijkruimte op de begane grond van wooncentrum “Eemborg” te Baarn. Het complex waarvan de praktijkruimte deel uitmaakt is 14 jaar geleden nieuw gerealiseerd. Het pand is geheel voorzien van airco.

Bereikbaarheid:
De locatie is goed bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer (bus). Via de Geerenweg is de locatie gemakkelijk ontsloten op de A1.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 96 m².

Indeling:
Het object is als volgt ingedeeld:
Deze volledig zelfstandige praktijkruimte heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 96 m² en bestaat uit twee in grootte variërende behandelkamers, een wachtruimte, een pantry, een dubbel toilet, een archiefruimte en een werkkast. Vanuit de wachtruimte is via openslaande deuren een terras beschikbaar. Een van de 2 grote kamers kan op eenvoudige wijze gesplitst worden in 2 separate ruimtes met elk een eigen deur (en airco).

Opleveringsniveau:
De praktijkruimte verkeert in uitstekende staat en kent het volgende opleveringsniveau:
- centrale verwarming met radiatoren
- mechanische ventilatie
- toiletgroep
- pantry
- systeemplafond met armaturen
- vloerbedekking - kabelgoten

Parkeren:
Royale (gratis) parkeergelegenheid voor de deur beschikbaar.

Bestemming:
Kantoorruimte.
Dit object is prima geschikt voor de vestiging van een kleine groepspraktijk.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente, danwel via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs:
€140,- per m² per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
€ 143,03 per maand (2021).
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Huurtermijn:
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.
Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI "Alle huishoudens" (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.

Werken in Baarn
Baarn is een gemeente en stad in de Nederlandse provincie Utrecht, gelegen aan de rivier de Eem. De totale gemeente telt 24.328 inwoners (1 februari 2012, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 33,03 km² (waarvan 0,46 km² water). Vanaf 6 september 1948 tot 30 april 1980 was Baarn een koninklijke residentie aangezien koningin Juliana er resideerde, omdat zij volledig woonde op Paleis Soestdijk dat in de gemeente Baarn ligt.
Baarn ligt in het midden van Nederland aan de Utrechtse zijde van de grens van de provincies Utrecht en Noord-Holland aan de rivier de Eem. Kernen die bij Baarn horen: Eembrugge, Lage Vuursche, Soestdijk.
Belangrijke verkeersaders om Baarn te bereiken zijn de A1, N221 (van Eemnes naar Amersfoort) en N414 (deze verbindt de A1 bij Baarn met de N199 bij Bunschoten en heeft een gebiedsontsluitende functie).
Station Baarn ligt aan de lijn Amsterdam Centraal-Amersfoort en ook is er een rechtstreekse verbinding met Soest. Vervoer per bus binnen Baarn en regio Eemnes, Soest, Bunschoten - Spakenburg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 140 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 143 per maand
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten

Oppervlakte
96 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Eemborg 26

€ 140 /m²/jaar