• Onder bod

Babborgaplein 3 C 6909 DW Babberich

€ 199.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP: Multifunctionele praktijk-/kantoorruimte ten behoeve van maatschappelijke dienstverlening (totaal ca. 200 m² verhuurbaar vloeroppervlak). Het betreft een voormalig kinderdagverblijf met eigen omheinde buitenruimte en berging. Toegankelijk zowel via de gemeenschappelijk entree van Kulturhus De Borg als via de privé buitenruimte.

Algemeen:
De te verkopen ruimte is onderdeel van het Kulturhus en betreft deels een appartementsrecht op de begane grond. In het complex zijn ook een basisschool met kinderdagverblijf, een sporthal, fysiotherapiepraktijk, kapper en culturele en sportverenigingen gevestigd. Aangrenzend aan het complex bevindt zich de COOP supermarkt met op de verdiepingen 28 woonappartementen.
De beschikbare ruimte, destijds gebouwd als kinderdagverblijf, is geschikt (te maken) ten behoeve van gebruik kantoor-, praktijk- en/of behandelruimte. Ook eventueel voor een zorginstelling.

Ligging:
Het complex is gelegen op een prominente plek in de kern van Babberich. De bereikbaarheid is uitstekend: gelegen aan de N336 tussen de snelweg A12 en Zevenaar. Ook is Elten/Duitsland op enkele autominuten bereikbaar.

Huidige indeling:
O.a. via centrale hal: multifunctionele in elkaar overlopende open ruimten met onder andere een keukeninrichting en dubbele terrasdeuren, magazijn (ca. 12 m²), 2 voormalige slaapkamers (elk ca. 2,5 x 4,3 m), (kinder)toiletgroep en apart toilet. Zie plattegrond.
Totaal ca. 180 m², exclusief het aandeel in gemeenschappelijke ruimte. Tevens is er een houten tuinberging met afmetingen ca. 2,37 x 4,33 m. De omheinde en verharde buitenruimte heeft een oppervlak van ca. 200 m².

Parkeren:
Voor het complex is ruime openbare parkeergelegenheid.

Opleveringsniveau:
In huidige staat, met o.a. vloerverwarming, mechanische ventilatie, keukenblok, close-in boiler, systeemplafonds, verlichting en zonwering.

Onderhoud:
Goede staat van onderhoud.
Er zijn onderhoudsarme materialen toegepast, waaronder keraliet geveldelen en aluminium kozijnen met isolerende beglazing.

Duurzaamheid:
Energielabel A++.
Gemeenschappelijke hybride verwarmingssysteem met warmtepomp en gasgestookte CV-ketel.

Bestemming:
Het geldende bestemmingsplan (Kernen Ooy, Oud-Zevenaar en Babberich) geeft als bestemming 'Gemengd-2' aan. Gebruik als o.a. kantoor, detailhandel, dienstverlening en ten behoeve maatschappelijke functies zijn toegestaan. Meer informatie op aanvraag.

Aanvaarding:
In overleg te aanvaarden.

Koopcondities:
* Kosten koper, geen BTW.
* Bankgarantie ter grootte van 10% binnen 14 dagen na ondertekening koopovereenkomst.
* Vastlegging overeenkomst in Model NVM.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaar.
Informeer naar de mogelijkheden: 06-23103850.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 199.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²
Perceel
217 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A++

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Babborgaplein 3 C

€ 199.000 k.k.