Escudostraat 40-42 2991 XV Barendrecht

€ 1.200 /mnd

Omschrijving

ALGEMEEN:
Voor de verhuur is ca. 268 m² zeer goed onderhouden kantoor-, showroomruimte plaatselijk bekend als Escudostraat 40-42 te Barendrecht beschikbaar.

Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 120 m².

De ruimten worden zeer compleet opgeleverd en zijn onder andere voorzien van glasvezelaansluiting, klimaatinstallatie (airco), databekabeling, alarm, zonwering binnenzijde, c.v. installatie, op maat gemaakte kasten, meerdere toiletgroepen, douche, intercom, containerruimte, centrale entree op de begane grond en verlichting

De Escudostraat is uitstekend gelegen op het Barendrechtse gedeelte van bedrijventerrein Cornelisland aan de zuidzijde van Rotterdam en binnen de Ringweg Rotterdam.

OMGEVING:
Bedrijventerrein Cornelisland is gelegen tegenover meubelboulevard Reijerwaard. In de naaste omgeving treft men onder andere, een supermarkt (Lidl), hotels (Bastion & Van der Valk), diverse eetgelegenheden, de keuken-/woonboulevard en een fitnesscentrum

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID:
Het object is gelegen op het bedrijventerrein Cornelisland. Het betreft een strategische locatie langs de A-15. De locatie is uitstekend bereikbaar door de directe ligging aan de op- en afritten van de rijksweg A-15 (Rotterdam - Nijmegen) en geeft een directe aansluiting op de overige rijkswegen van de Ring Rotterdam A-4, A-16 en A-20.

Bereikbaarheid
Per auto
Via de IJsselmondse randweg is er op korte afstand een rechtstreekse aansluiting met de nabijgelegen rijksweg A15 en opvolgend A16 en A29.

Per openbaar vervoer
Op loopafstand is bushalte Barendrecht Reijerwaard (lijn 92, Dordrecht CS – Rotterdam Zuidplein) aanwezig. Treinstation Rotterdam Lombardijen ligt op circa 15 minuten loopafstand.

OPPERVLAKTEN:
1e verdieping: 120 m²
2e verdieping: 150 m²

Totaal: 270 m²

PARKEREN:
Er zijn afdoende parkeerplaatsen voor het gebouw gelegen.

BOUWJAAR:
Het object is gebouwd in 2007 en beschikt over een energielabel A. Hiermee voldoet het object reeds aan de wettelijk verplichte duurzaamheidsnorm voor 2030.

BESTEMMINGSPLAN:
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplangebied ’’Bedrijventerrein Barendrecht Noordoost’’. De bestemming is ’’Bedrijventerrein’’. Voor de volledige doeleindenomschrijving verwijzen wij u naar
Verhuur is mogelijk vanaf ca. 120 m².
Dit betreft de 1e verdieping en de maandelijkse huurprijs bedraagt € 1.200,- exclusief servicekosten en BTW;

AANVAARDING:
Per direct beschikbaar.

DISCLAIMER:
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke
zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan. Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd. Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte. Alle activiteiten in relatie tot de voorgenomen verkoop en koop zijn te allen tijde onder voorbehoud goedkeuring van verkoper.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.200 per maand
Servicekosten
€ 100 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
268 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark, perifere detailhandelsvestigingen en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Escudostraat 40-42

€ 1.200 /mnd