Brouwerstraat 14 3771 HA Barneveld

€ 99 /m²/jaar

Omschrijving

Midden in het centrum van Barneveld mogen wij deze kantoorruimte op de verdieping te huur aanbieden! Het betreft een totale oppervlakte van 225 m² (incl. aandeel algemene ruimten) en beschikt over meerdere kantoorkamers. Het kantoorgebouw maakt gezamenlijk gebruik van toiletvoorzieningen, pantry en entree. Optioneel kan het gehele kantoorpand inclusief begane grond (totaal 305 m²) worden gehuurd. Met alle voorzieningen op loopafstand is dit de ideale kantoorplek voor uw onderneming!

Ligging
Het kantoorgebouw ligt midden in het centrum van Barneveld. Alle voorzieningen zoals: supermarkt, winkels, restaurants e.d. zijn op loopafstand bereikbaar. Bij het kantoorgebouw zijn 4 eigen parkeerplaatsen gelegen waarvan 2 voor de verdieping en 2 voor de begane grond. Betaald parkeren is op steenworp afstand gelegen, vrij parkeren op 5 minuten looptafstand (De Vetkamp). Daarnaast bevindt u zich binnen 10 minuten op de snelwegen A30 en A1.

Indeling
Gezamenlijke entree op de begane grond met toegang tot centrale hal met toiletten en trapopgang. Verdieping met centrale ruimten met pantry en 5 kantoor-/spreekkamers. Enkele kamers zijn nog te splitsen waardoor er meerdere kamers te realiseren zijn. Op de verdieping is een buitenruimte aanwezig.

Vloeroppervlakte
Begane grond (optioneel): ca. 100 m²
Eerste verdieping: ca. 205 m²

Voorzieningen
De kantoorruimten beschikken over systeemplafonds, TL-verlichting, airco-units, utp-aansluitingen en radiatoren. Daarnaast zijn er drie toiletten en een pantry aanwezig.

Algemeen
Bouwjaar 1930 | Energielabel C

Bestemming
Enkelbestemming Centrum.

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 99 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
14 maart 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
205 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Brouwerstraat 14

€ 99 /m²/jaar