Molenweg 3-5 9781 GL Bedum

Prijs op aanvraag Veiling bij opbod en afslag

Omschrijving

De online verkoop, in opdracht van de eigenaar, welke verkoop plaatsvindt op 17 juni 2021, bij inzet en afslag vanaf 10:00 uur, via de website van BOG Auctions.

Het is mogelijk dit object te bezichtigen op 1 juni 2021 tussen 10:00 en 12:00 uur. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak met BVA Real Estate via +31 (0) 33 - 2022905 of via

Het uitbrengen van een onderhands bod bij de notaris is tot en met 16 juni 2021 mogelijk via het biedformulier op de website van BOG Auctions.

Veilingbegeleidende makelaar:
BVA Real Estate
De heer Ernst Offerein en de heer Richard Dieteren

Veilende notaris:
VDB Notarissen BV
Dit dossier is in behandeling bij mevrouw mr. S. van Baalen.

Omschrijving registergoed:
Net naast het centrum van Bedum gelegen: volledig verhuurd kantoorobject. De grootste ruimte op de begane grond zal tot en met 31-01-2022 worden terug gehuurd door de Rabobank. De huurovereenkomst zal van rechtswege eindigen. De huurprijs bedraagt EUR 85,00 per m² p/j. Het object bestaat een begane grond met 3 entrees. De twee buitenste entrees geven toegang tot de eerste etage. De middelste entree geeft toegang tot de leegstaande ruimte op de begane grond. Deze ruimte geeft geen mogelijkheid om de eerste etage te betreden.

Het bestemmingsplan biedt ruime mogelijkheden voor bedrijven voor zover genoemd in het bestemmingsplan welke is bijgesloten in de dataroom te vinden op de website van BOG-Auctions

Kadastrale gegevens:
Kadastraal bekend bij Gemeente Bedum, Sectie K,
Nummer 1295 (groot 6 are 70 centiare):
Nummer 1504 (groot 4 are 63 centiare):

Locatie:
Bedum is op 15 minuten rijafstand gelegen van het centrum van Groningen in noordelijke richting. Bedum is goed bereikbaar middels de N46 richting de Eemshaven. Bedum heeft circa 11.000 inwoners en is daarmee één van de grotere dorpen rondom stad Groningen.

Indeling:
zie bijgesloten tekening.

Afmetingen:
De nen-2580 rapportage is opgenomen in de dataroom op de website van BOG-Auctions.

Parkeren:
5 parkeerplaatsen in eigendom. Het naastgelegen terrein is eigendom van de Gemeente.

Bestemming:
Conform het onherroepelijk bestemmingsplan Bedum heeft de onroerende zaak de Enkelbestemming: Dienstverlening. Voor de volledig gegevens wordt verwezen naar de Bijlage Bestemming in de dataroom bij deze veiling.

Omzetbelasting / overdrachtsbelasting
Voor de fiscale aspecten wordt verwezen naar de Bijzondere Veilingvoorwaarden bij deze veiling.

Disclaimer
BOG Auctions en BVA Auctions Real Estate (hierna te noemen ‘Makelaarskantoor’) zijn door Opdrachtgever aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande online verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan de Molenweg 4 te Bedum (de “Transactie”). BOG Auctions en Makelaarskantoor zijn door de Opdrachtgever geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de opdrachtgever, om namens de Opdrachtgever deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Opdrachtgever en/of Makelaarskantoor en/of BOG Auctions tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin. Specifiek wordt er door de Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Opdrachtgever, noch Makelaarskantoor hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten

Oppervlakte
710 m²
Perceel
1.133 m² (in units vanaf 710 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
G 2,06

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 39.418 per jaar
Huurders
5 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Molenweg 3-5

Prijs op aanvraag Veiling bij opbod en afslag