Dokter Timmerslaan 11 a 5741 XE Beek en Donk

€ 1.500 /mnd € 195.000 k.k.

Omschrijving

Een royale kantoor-/praktijkruimte geschikt voor zakelijke en maatschappelijke dienstverlening gelegen op een zeer centrale locatie in de dorpskern van "Beek en Donk". Deze ruimte is voorzien van toilet, separate berging/pantry, spreekkamer en buitenterrein aan de achterzijde van het pand. Deze ruimte is ideaal te noemen voor beroepen als accountant, fysiotherapeut, schoonheidsspecialist, etc. Een zeer gunstige ligging op loopafstand van alle primaire winkelvoorzieningen nabij winkelplein "Heuvelplein".

Bij binnenkomst door de dubbele toegangsdeur zal de grote open ruimte u doen verbazen wat voor mogelijkheden dit object te bieden heeft. De vele lichtkoepels en lichtspots zorgen voor veel lichtinval waardoor de gehele ruimte een natuurlijke lichtinval heeft. De ruimte is voornamelijk voorzien van vloerbekleding en geeft toegang naar een toiletruimte, c.v. ruimte, berging/pantry en een separate kamer welke ideaal geschikt is als spreekkamer of kantoorruimte.

In de spreekkamer/kantoorruimte is een dubbele openslaande deur aanwezig welke doorgang geeft naar het buitenterrein (ca. 66 m²), welke geheel ommuurd is waardoor er veel privacy is op dit terrein. Deze deuren zijn voorzien van automatische rolluiken.

Middels de spreekkamer/kantoorruimte en de centrale praktijkruimte is er een doorgang naar de berging/pantry. Deze is voorzien van een extra provisieruimte/archiefkast aanwezig. Tevens bevindt zich hier een aanrechtblok met rvs spoelbak en kastruimte. Vanuit deze ruimte is er tevens een dubbele deur aanwezig naar het buitenterrein welke ook is voorzien automatische rolluiken.

Het buitenterrein (ca. 66 m²) is volledig bestraat en ommuurd.

Koopvoorwaarden en pandgegevens:

• Koopprijs: € 195.000,- kosten koper;
• Huurprijs: op aanvraag en huurtermijn in overleg met verhuurder bespreekbaar;
• Aanvaarding: per direct;
• BTW: niet van toepassing (wel btw bij huur);
• Energielabel: C;
• Bouwjaar: ca. 1963;
• Parkeren: openbaar parkeren;
• Notaris: keuze van koper;
• Het pand wordt verkocht ‘as is, where is’.

Bankgarantie/waarborgsom: 10% van de koopsom direct bij ondertekening koopovereenkomst dan wel direct na afloop van eventuele ontbindende voorwaarden.

Algemeen:

• De eigenaar van dit bedrijfsobject heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop;
• Wij adviseren u om deskundige bijstand van een makelaar/taxateur en/of bouwkundige te vragen. Verkoper heeft geen actuele bodeminformatie, een eventueel bodemonderzoek dient door koper desgewenst zelf aangevraagd te worden;
• Bestemmingsplan, artikel 8 - Dienstverlening is van toepassing en heeft als bestemming: maatschappelijke dienstverlening en zakelijke dienstverlening;
• Het bestemmingsplan is via op te vragen.

Wilt u wonen in combinatie met een beroep aan huis? Dan is de mogelijkheid er om de woning gelegen aan Dokter Timmerslaan 11 te Beek en Donk erbij te kopen.

Deze informatie is vrijblijvend en wordt u uitsluitend aangeboden als hulpmiddel bij uw oriëntatie. De gegevens zijn veelal afkomstig van ons ter hand gestelde bescheiden en mondelinge afspraken. Het is derhalve mogelijk dat tijdens de bezichtiging of in een later stadium, blijkt dat de werkelijkheid afwijkt van de informatie uit deze brochure. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan informatie uit deze brochure. Voorbehoud goedkeuring eigenaar/verhuurder is bij ieder door ons gedane aanbod te allen tijde van toepassing.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 195.000 kosten koper
Huurprijs
€ 1.500 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963

Oppervlakten

Oppervlakte
286 m²
Perceel
394 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dokter Timmerslaan 11 a

€ 1.500 /mnd € 195.000 k.k.