Wolfeynde 2 a 6191 EB Beek (LI)

€ 895 /mnd

Omschrijving

OBJECT
Ca. 90 m² kantoorruimte met eigen voorzieningen, gelegen achter een monumentale carréhoeve in het centrum van Beek. Aan de achterzijde is de parkeerplaats gesitueerd waarvan drie plaatsen beschikbaar zijn. Verder kan er in de directe omgeving gratis geparkeerd worden.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'centrum' bestemming voor deze locatie. Het is vanuit de gemeente toegestaan om hier een kantoor of een maatschappelijke instelling te vestigen. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar de website van ruimtelijkeplannen.

KANTOORRUIMTE
BEGANE GROND (2,60 m hoog)
Via de overdekte entree is het kantoor te betreden. De eerste kantoorruimte is ca. 24 m² groot en biedt toegang tot de keuken (ca. 5,6 m²), de toiletruimte met voorraadkast (ca. 5,3 m²) en de ruime kantoortuin (ca. 59 m² groot). Het kantoor beschikt o.a. over klimaatcontrole (warm en koude lucht), glasvezelaansluiting (het abonnement dient huurder zelf af te sluiten) en een eigen meterkast (G/W/E). De keuken is voorzien van koel-diepvriescombinatie en vaatwasser.

PARKEERVOORZIENING
Er zijn 3 parkeerplaatsen beschikbaar op het achtergelegen parkeerterrein of er kan gratis in de omgeving worden geparkeerd.

BESCHIKBAARHEID
Per direct

SERVICEKOSTEN
€ 91,30 per maand (hierin zit gebruik containers, ramen wassen aan de buitenzijde en onderhoud aan de binnenplaats en het parkeerterrein)

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 895 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1802

Oppervlakten

Oppervlakte
90 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wolfeynde 2 a

€ 895 /mnd