Schuttersstraat 25 C 6191 RZ Beek (LI)

€ 1.250 /mnd

Omschrijving

OBJECT
Ca. 107 m² multifunctionele bedrijfsruimte op begane grond met ca. 77 m² kantoorruimte op eerste verdieping met eigen kitchenette, sanitaire voorzieningen & ca. 50 m² houten verdiepingsvloer. Gelegen op een representatief bedrijvenpark, dichtbij diverse uitvalswegen.

BIJZONDERHEID
Het pand is op dit moment verhuurd, maar de huidige huurder maakt geen gebruik meer van de locatie. Huurder wilt nieuwe huurders tegemoet komen met een huurkorting. Ze zijn bereid het eerste jaar een huurkorting van € 200, - excl. btw. per maand te geven. Het tweede jaar zal deze huurkorting verlaagd worden naar € 100, - excl. btw. per maand. Voor meer informatie omtrent het pand, kunt u contract opnemen met ons.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'gemengde bedrijfsdoeleinden/ kantoorbestemming' met de functieaanduiding bedrijven van categorie 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 voor deze locatie. Dit betekent dat alle bedrijven van categorie 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij u door naar en
Centrale ligging met goede aansluiting (3 autominuten) naar de A2 Maastricht / Eindhoven en de A76/E314 naar Heerlen / Antwerpen. Aan dit centrale plein zijn diverse bedrijven gevestigd. Het algemene terrein is voorzien van camerabewaking. Voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde op groot beklinkerd parkeerterrein. Doordat er diverse verschillende bedrijven zijn gelegen is er 24 uur per dag bedrijvigheid.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit twee kantoorruimtes en 1 kantoor- /vergaderruimte.
Kantoorruimte 1 (5,15m x 4,45m).
Kantoorruimte 2 (4,35m x 4,45m)
Kantoor-/ vergaderruimte (4,30m x 4,30m).

BEDRIJFSHAL
De bedrijfshal bestaat uit een loods op de begane grond met een houten verdiepingsvloer van 50m². De verdiepingsvloer heeft een vrije hoogte van 3,00 meter en heeft een vloerbelasting van 250 kg/m². De bedrijfshal is bereikbaar middels een elektrisch te bedienen overheadpoort (4,00 meter breed en 4,00 meter hoog) of via de kantoorruimte.

PARKEERVOORZIENING
Ruim voldoende parkeergelegenheid op geheel beklinkerd buitenterrein.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250 per maand
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
77 m²
Perceel
100 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schuttersstraat 25 C

€ 1.250 /mnd