Ettenstraat 1 9411 KT Beilen

Prijs op aanvraag Veiling

Open Dag

  1. Dinsdag 28 september van 10:00 tot 12:00

Omschrijving

De online verkoop, in opdracht van de eigenaar, welke verkoop plaatsvindt op 12 oktober 2021, bij inzet en afslag vanaf 11:30 uur, via de website van BVA Auctions.

Het is mogelijk dit object te bezichtigen op 28 september tussen 10:00 en 12:00 uur. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak met BVA Real Estate via +31 (0) 33 - 2022905 of via

Het uitbrengen van een onderhands bod bij de notaris is tot en met 11 oktober 2021 mogelijk via het biedformulier op de website van BVA Auctions.

Veilende notaris:
VDB Notarissen BV
Dit dossier is in behandeling bij mevrouw mr. S. van Baalen.

Omschrijving registergoed:
Voormalig bankgebouw te midden van Beilen met 14 parkeerplaatsen in het complex. De belendingen betreffen voornamelijk winkels met bovenwoningen daar het object gesitueerd is aan een winkelstraat. Kantoorpand met een totale oppervlakte van circa 242 m² VVO / 257 m² BVO. Dit betreft een appartementsrecht op de begane grond.

Het object wordt ‘as is, where is’ en vrij van huur en gebruik conform veilingvoorwaarden opgeleverd.

Kadastraal bekend bij Gemeente: Beilen, Sectie: M,
Nummer: 3679, Appartementsnummer: A77

Alle documentatie is toegevoegd aan de dataroom.

Het bestemmingsplan biedt ruime mogelijkheden voor bedrijven voor zover genoemd in het bestemmingsplan welke is bijgesloten in de dataroom te vinden op de website van BVA Auctions.

Kadastrale gegevens:
Kadastraal bekend bij Gemeente Beilen, Sectie M. Nummer: 3679 A77.

Locatie:
Voormalig bankgebouw te midden van Beilen. Beilen is een plaats in de gemeente 'Midden-Drenthe' welke onderdeel uitmaakt van de provincie Drenthe. Beilen heeft circa 10.000 inwoners. De belendingen betreffen voornamelijk winkels met bovenwoningen daar het object gesitueerd is aan een winkelstraat. Tevens is het object direct gelegen tegenover het gemeentehuis.

Voor alle aanwezige bijlages, verwijzen wij u naar de dataroom op de website van BVA Auctions.

Parkeren:
Voldoende parkeren in de directe omgeving.

Omzetbelasting / overdrachtsbelasting
Voor de fiscale aspecten wordt verwezen naar de Bijzondere Veilingvoorwaarden bij deze veiling.

Disclaimer
BOG Auctions en BVA Auctions Real Estate (hierna te noemen ‘Makelaarskantoor’) zijn door Opdrachtgever aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande online verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan de Ettenstraat 1 te Beilen (de “Transactie”). BOG Auctions en Makelaarskantoor zijn door de Opdrachtgever geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de opdrachtgever, om namens de Opdrachtgever deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Opdrachtgever en/of Makelaarskantoor en/of BOG Auctions tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin. Specifiek wordt er door de Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Opdrachtgever, noch Makelaarskantoor hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.

Kenmerken

Veiling

Prijs
Prijs op aanvraag

Overdracht

Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
14 september 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
257 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
E 1,49

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ettenstraat 1

Prijs op aanvraag Veiling