Hoofdstraat 69 2861 AL Bergambacht

€ 1.250 /mnd

Omschrijving

Het is één van de mooiste plekjes van het dorp om te ondernemen. En dan doet u dat in een gebouw wat een unieke, historische uitstraling heeft. Beter kan niet!
Dit pand is uitermate geschikt voor meerdere doeleinden. Zo geeft het bestemmingsplan u diverse mogelijkheden. Daarnaast is het een zichtlokatie, midden in de belangrijkste winkelstraat van Bergambacht waar zowel passerend verkeer als winkelend publiek dagelijks door de straat komt.

Het betreft een historisch pand waarvan nog meerdere oudere details zichtbaar zijn. Bijzonder sfeervol en fraai om te zien. Het pand is verdeeld in een onder en boven verdieping waarbij de bovenverdiepingen zijn verhuurd aan een derde partij.

Wij bieden u de begane grond aan. Een ruimte van in totaal circa 130 m2 welke is verdeeld over meerdere kamers.
Aan de zijkant, direct naast de Hoofdstraat zit de hoofdentree van het deel dat wij nu te huur aanbieden. Hier komt u binnen in een hal die zich vormt door de oude details met onder andere paneeldeuren, glas in lood en wandtegels. Aan de rechterzijde stapt u de eerste grote ruimte binnen. Deze ligt aan de straat, is ruim 80 m2 groot en voorzien van meerdere ramen zodat u uitstekend licht heeft en uw bedrijf kan presenteren naar de buitenwereld. De afwerking is in stijl, met laminaat op de vloer, een lambrisering, een hoog balkenplafond etc.

Via de hal komt u langs de toiletruimte en heeft u aan de linkerzijde een aparte kamer van 21 m2 groot, grenzend aan de zijstraat. Er recht tegenover ligt een ruimte die is ingericht als kantine, voorzien van een pantry en een vaste kast. Deze ruimte is iets verhoogd ten opzichte van het vloerpeil vanwege een ondergelegen kelder.

Aan het einde van de hal is een deur die afsluitbaar is. Achter deze deur treft u een hal die u deelt met de boven buren. Deze geeft toegang tot de laatste kamer die wij verhuren en de voornoemde kelder is via deze kamer te bereiken.

Algemeen:
Het hele pand is in een gelijksoortige stijl afgewerkt en geschilderd
Centrale verwarmingsinstallatie met radiatoren
Bij deze woning is een voorlopig energielabel G aanwezig

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
130 m² (in units vanaf 21 m²)
Perceel
152 m² (in units vanaf 21 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Voorlopig energielabel
G

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoofdstraat 69

€ 1.250 /mnd