Tussenlanen 11 d 2861 CB Bergambacht

€ 750 /mnd

Omschrijving

Deze prachtige kantoorruimte is onderdeel van een monumentale herenboerderij, landelijk gelegen net buiten het gezellige dorp Bergambacht en centraal gelegen tussen Utrecht en Rotterdam.

De monumentale boerderij dateert uit 1661 en is onderdeel van de Top 100 van de Nederlandse monumenten. Dit is een rangschikking van rijksmonumenten in Nederland, vastgelegd in 1990 door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Het pand is geregistreerd onder Rijksmonument nummer 9015.

TE HUUR:
gehele 1e verdieping.

Indeling:
Begane grond: gezamenlijke entree, ontvangstruimte met kitchenette, dames en herentoilet, en trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping: Karakteristieke kantoorruimte / presentatieruimte (ca. 71 m2) met één afgesloten kantoorkamer en verdere open ruimte die vrij in te delen is. De ruimte is voorzien van een keukenblok met vaatwasser en bergruimte. De vele ramen geven voldoende licht.
Ook beschikt de ruimte over een airco.

Er zijn voldoende parkeerplekken aanwezig waarvan 3 eigen parkeer plekken.

Voorwaarden:
- Huurprijs € 750,- per maand;
- Exclusief € 125,- per maand voor tuinonderhoud, glazenwassen en schoonmaken gezamenlijke entree;
- Energie € 130,- per maand tot en met december 2023 en daarna volgens de dan geldende energie prijzen/ daadwerkelijk verbruik (maandelijks voorschot en einde jaar afrekening).
- Inclusief 3 parkeerplaatsen;
- Gezamenlijk gebruik van tuin, sanitair en keuken;
- Voorzien van een airco;
- Beschikbaar per direct.

Bijzonderheden:
Huurprijsaanpassing: jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Zekerheid/Borg: huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden inclusief servicevoorschot.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 750 per maand
Servicekosten
€ 125 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
71 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk en landelijk gebied

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Tussenlanen 11 d

€ 750 /mnd