Be Business 5571 TJ Bergeijk

€ 80 /m²/jaar

Omschrijving

Luxe kantoorunits beschikbaar in het moderne en duurzame Be Business Center op het bedrijventerrein de Waterlaat in Bergeijk. Het Be Business Center bestaat uit twee separate kantoorpanden en een opslagruimte welke in delen verhuurd worden aan diverse bedrijven.

Binnen het concept staan een prettige werkomgeving en informele contactmomenten tussen de gebruikers centraal. Als gebruiker kunt u gebruik maken van een aantal gezamenlijke voorzieningen, zoals onder andere de entree, pantry’s en vergaderruimten, met een uitwisseling van kennis en elkaars netwerk als logisch gevolg.

Om ervoor te zorgen dat u zich enkel hoeft te richten op uw onderneming zorgt het Be Business Center voor een hoge serviceniveau. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de schoonmaak, afvalverwerking, onderhoud en volop parkeergelegenheid op eigen terrein.

Actuele beschikbaarheid

Momenteel zijn er kantoorunits beschikbaar variërend van circa. 25 m2 tot en met 400 m2.

De beschikbare oppervlakte van de opslag- werkruimte is op aanvraag beschikbaar.

Voor meer informatie omtrent de actuele beschikbaarheid kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over Be Business ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Be Business aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Ligging en bereikbaarheid

Het Be Business Center is gelegen op het bedrijventerrein de Waterlaat in Bergeijk. Het bedrijventerrein staat bekend om haar diversiteit van aanwezige bedrijven. Zo zijn er enkele grote bedrijven, zoals de Wilvo, Dhatec en Multifix, gevestigd op het terrein, maar ook veel lokale MKB- ondernemers. Binnenkort zal er bovendien gestart worden met de uitbereiding van het bedrijventerrein, Waterlaat IIV, waardoor de bedrijvigheid alleen maar zal toenemen.

Bergeijk is een grensgemeente gelegen op een strategische plek in de Brabantse Kempen. Door diverse uitvalswegen de omringende dorpskernen, Eindhoven Airport en de op- en afritten van de A67 (Antwerpen – Venlo) met een directe verbinding met de A2 (Maastricht – Amsterdam) namelijk snel te bereiken. Deze uitvalswegen zorgen er echter ook voor dat u snel in België bent. Zo zijn binnen 10 autominuten het centrum van Lommel en de op- en afritten van de N74 (Lommel – Hasselt) te bereiken.

Opleveringsniveau

De kantoorgebouwen zijn recent gemoderniseerd wat heeft geresulteerd in een Energielabel A. De kantoorunits zullen hoogwaardig opgeleverd worden onder andere voorzien van;

- Klimaatregeling (verwarming en koeling)
- Gebalanceerde ventilatie
- Vloerbedekking of laminaat afwerking
- Systeemplafond met verlichting
- Brandmeldinstallatie
- Datanetwerk met supersnel glasvezel internet

Iedere verdieping beschikt over een dames- en herentoilet en een pantry met koelkast en vaatwasser welke gezamenlijk gebruikt kunnen worden.

Huurprijzen

Huurprijzen kantoorunits vanaf 200 m2 : € 80,- per m2 per jaar excl. servicekosten en BTW

Huurprijs indicatie kantoorunit 25 m2 : € 500,- per maand all-in excl. BTW

De definitieve huurprijzen en servicekosten variëren afhankelijk van de metrages en huurperioden. Voor meer informatie omtrent de huurvoorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Overige huurcondities

Huurtermijn: In overleg.

Opzegtermijn: Afhankelijk van de huurperiode.

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over Be Business? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Be Business aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 80 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
2.000 m² (in units vanaf 25 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 0,89

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Industrieterrein ' 't Stoom ', Bergeijk

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Be Business

€ 80 /m²/jaar