Joulehof 13 - 15 4622 RG Bergen op Zoom

€ 100 /m²/jaar € 250.000 k.k.

Omschrijving

Zelfstandige moderne kantoor- praktijkunit beschikbaar op het bedrijventerrein de “Krabbepoort” in Bergen op Zoom. Bij de realisatie van het gebouw in 2008 is gekozen voor een tijdloos ontwerp en zijn hoogwaardige materialen gebruikt. Dit heeft ervoor gezorgd dat het gebouw van alle gemakken is voorzien en een absoluut visitekaartje is voor haar gebruiker.
De kantoor- praktijkunit maakt onderdeel uit van het Business House ®. Een ontwikkelingsplan met meerdere zelfstandige praktijk- kantoorgebouwen. Hierdoor is er een leuke diversiteit van aanwezige bedrijven die gebruik maken van de gebouwen.

Metrages (VVO)

Begane grond : circa. 94 m2

Eerste verdieping: circa. 97 m2

Parkeren

Op het verharde buitenterrein zijn 5 privé parkeerplaatsen beschikbaar voor de gebruiker van deze kantoor- praktijkunit.

Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft de locatie een “Gemengde Bestemming”. Door deze bestemming zijn onder andere dienstverlening, kantoren en bedrijven uit ten hoogste categorie C van de Staat van Bedrijfsactiviteiten II opgesteld door de gemeente Bergen op Zoom. Detailhandel en wonen zijn, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Ligging en bereikbaarheid

De kantoor- praktijkunit is gelegen aan de rand van Bergen op Zoom, op korte afstand van de op- en afritten van de A4 (Bergen op Zoom – Amsterdam) en de A58 (Bergen op Zoom – Eindhoven). Naast een uitstekende bereikbaarheid met de auto is de locatie ook goed bereikbaar middels het openbaar vervoer. Op loopafstand zijn namelijk twee bushaltes gelegen welke beide een directe verbinding hebben met het NS – station.

Opleveringsniveau

- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Kunststofkozijnen met dubbele beglazing
- Dauerluftung
- Garderobe
- Glasvezel op terrein aanwezig
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Lamellen
- Pantry
- Te openen ramen
- Toiletruimte
- Wandradiatoren
- Zonwering

Huurcondities

Huurprijs: € 100,- per m2 per jaar excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Opzegtermijn: In overleg.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Koopcondities

Vraagprijs: € 250.000,- k.k. excl. BTW

Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de overeenkomst.

Aanvaarding: In overleg.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure voor de Joulehof 13 - 15 in Bergen op Zoom aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 250.000 kosten koper
Huurprijs
€ 100 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
191 m²
Perceel
448 m² (in units vanaf 191 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Joulehof 13 - 15

€ 100 /m²/jaar € 250.000 k.k.