Mauritsplein 1 6641 BK Beuningen (GE)

€ 60.000 /jr

Omschrijving

In het centrum van Beuningen bieden we u aan een fraaie kantoorverdieping van maar liefst ruim 1.000 m2 met entree op de begane grond en liftinstallatie.

Indeling:

Begane grond met entree, berging (8 m2), meterkast, lift en trapopgang.

1e verdieping: Grote open ruimte met aan de oostzijde werkkamers en sanitaire voorzieningen.
Aan de zuidwestzijde werkkamer. In het midden is een corridor aanwezig tbv lichtinval. De totale oppervlakte van de eerste verdieping is circa 1.035 m2.

Bestemming:
- maatschappelijke en culturele voorzieningen
- kantoor

Ligging en bereikbaarheid:
De ruimte is gelegen op een goede A-locatie in het winkelcentrum van Beuningen. In de omgeving zijn diverse landelijke (winkel)ketens gevestigd, maar ook speciaalzaken. Daarnaast zijn er allerlei horecagelegenheden in de directe omgeving. De ruimte is goed bereikbaar zowel per eigen vervoer als openbaar vervoer. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden op de pleinen in de omgeving. Qua openbaar vervoer zijn op enkele minuten loopafstand diverse bushalte, welke direct in verbinding staan met Centraal Station Nijmegen. Beuningen is zeer centraal gelegen nabij de rijkswegen A15, A73 en A50.

Beuningen is een plaats met ruim 25.000 inwoners, inclusief Weurt, Ewijk en Winssen. Iedere dinsdag van 09.00 uur tot 12.00 uur is er markt op het Julianaplein. Daarnaast is er een actieve ondernemersvereniging die middels regelmatige acties het centrum steeds opnieuw in de belangstelling zet.

Opleverniveau:
De ruimte wordt op casco-basis, vrij van huur en gebruik, ontdaan van zaken welke eigendom zijn van de huidige gebruiker, opgeleverd.

Vraagprijs:
€ 60.000,- per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Gas, water en elektra:
Voor rekening van huurder, huurder zal ervoor zorg dragen dat bij aanvang van de huur de meters op zijn of haar naam zullen worden gezet of bij deelverhuur zal er een nader te bepalen voorschot worden vastgesteld welke jaarlijks op basis van vierkante meters zal worden verrekend.

Huurtermijn:
In overleg

Huurbetaling:
De huurprijs en servicekosten te vermeerderen met BTW dienen bij vooruitbetaling per kwartaal te worden voldaan.

Zekerheidstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huur, inclusief servicekosten en BTW, gesteld te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI- Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 60.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
1.082 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 0,92

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Mauritsplein 1

€ 60.000 /jr