Beijerdstraat 9 4112 NE Beusichem

€ 430 /mnd

Omschrijving

In dit representatieve bedrijfsverzamelgebouw is een showroom-/kantoorruimte beschikbaar op de begane grond met een oppervlakte van 80 m². Indien gewenst is de ruimte uit te breiden met een showroom-/kantoorruimte op de verdieping van ca. 127 m².
De ruimten kunnen zowel separaat als gezamenlijk gehuurd worden.

De eigenaar heeft zelf zijn bedrijf op de begane grond, dit betreft een autobedrijf en leasemaatschappij. Daarnaast zijn er nog 4 bedrijven in het pand gevestigd, o.a. een grafisch ontwerpbureau, bedrijf in podium- en beeldende kunsten, showroom kachels en een interieur ontwerper.

De entree, receptie en sanitaire voorzieningen op de begane grond worden gemeenschappelijk met de andere huurders gebruikt. Uw bezoek wordt representatief ontvangen in deze ruimte.

HUURPRIJS:
Ruimte begane grond:
€ 564,= per maand exclusief BTW, servicekosten en vergoeding voor verbruik verwarming, water en elektra.
Servicekosten € 84,= per maand excl. BTW. Voorschot gas/water/elektra € 70,= per maand excl. BTW
Ruimte verdieping:
€ 430,= per maand exclusief BTW, servicekosten en vergoeding voor verbruik verwarming, water en elektra.
Servicekosten € 111,50 per maand excl. BTW. Voorschot gas/water/elektra € 108,= per maand excl. BTW

INDELING:
Begane grond:
Representatieve entree met receptie balie, toiletgroep, reclame aanduidingen van diverse huurders zijn mogelijk in deze ruimte.

De showroom (80 m²) bevindt zich aan de rechterzijde van het pand direct achter de trap. Dit is een open ruimte met zwart systeemplafond, laminaatvloer en diverse raampartijen. De ruimte is voorzien van een keukenblok.

Verdieping:
Op de verdieping is tevens een ruimte van 127 m² beschikbaar. De ruimte van ca. 27 m² is geschikt als opslag-/ kantineruimte. In deze ruimte bevindt zich tevens in een afgesloten ruimte de pantry. Aansluitend bevindt zich de open kantoorruimte van ca. 100 m².

OVERIGE INFORMATIE:
* Er worden servicekosten in rekening gebracht. Deze omvatten een gebruikersdeel onroerend zaak belasting, milieuheffingen, rioolbelasting, aandeel in onderhoud installaties, alsmede onderhoud en certificering brand- en inbraakinstallatie schoonhouden algemene ruimten en buitenterrein.
* Aanvaarding in overleg.
* De infrastructuur voor internet is aanwezig, huurders dienen zelf een abonnement af te sluiten voor aansluiting in de gehuurde ruimte(n).
* Alarm- en brandmeldinstallatie aanwezig.
* Parkeren op eigen terrein mogelijk. De parkeerplaatsen voor het pand zijn bedoeld voor bezoekers van het gebouw. Huurders kunnen aan de voor- en achterkant parkeren. Tevens parkeermogelijkheden op de openbare weg.
* Het pand wordt gedeeld met de eigenaar en meerdere huurders.
* Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden nodigen wij u van harte uit om ter plaatse te komen kijken.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Beusichem is onderdeel van de gemeente Buren.
De gemeente Buren is ontstaan uit een fusie van de voormalige gemeente Buren, Maurik en Lienden. De gemeente Buren is een uitgestrekte plattelandsgemeente en is gelegen tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen in de Neder-Betuwe. Door de centrale ligging in ongeveer het midden van Nederland is de gemeente goed bereikbaar vanuit alle windstreken. De dichtstbijzijnde snelweg is de A2 welke via het knooppunt Deil uitstekend aansluit op alle Rijkswegen. Openbaar vervoer via NS station Tiel en Culemborg met aansluitende busverbindingen.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Kernen Buren’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Maurik, telefoonnummer 14 0344.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 430 per maand
Servicekosten
€ 112 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
207 m² (in units vanaf 80 m²)
Perceel
1.950 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
C 1,16

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beijerdstraat 9

€ 430 /mnd