Leyenseweg 115 B - 113 3721 BC Bilthoven

€ 90 /m²/jaar

Omschrijving

Te huur kantoorunits in de Leyensehof.

Beschikbaar voor de verhuur:
Totaal ca. 85 m² verhuurbaar vloeroppervlak, gelegen op gelegen op de 2e verdieping.

De huurprijs voor kantoorruimte bedraagt € 90,= per m² per jaar.

Verder zijn er flexkamers beschikbaar van ca. 19 m² tegen een huurprijs van € 550,= per maand inclusief servicekosten, koffie/thee etc. Deze kamers zijn per maand opzegbaar.

Turnkey oplevering van de kantoorruimte is bespreekbaar onder nader te bepalen voorwaarden.

De Leyensehof is een kleinschalig bedrijvenpark te Bilthoven.

Het bedrijvenpark dateert van kort voor de eeuwwisseling. Het heeft een degelijke uitstraling in lichte kleuren en is met alle bijbehorende voorzieningen uitgerust. Het bedrijvenpark bestaat uit een drietal kantoorgebouwen in drie bouwlagen, een bedrijfsgebouw en ruime parkeergelegenheid. Het biedt onder andere kantoorruimte, bedrijfsruimte, werkplekken, vergaderruimte en flexibele werk-/bedrijfsruimte, rond eigen wegen, parkeer- en groenvoorzieningen. Vanzelfsprekend zijn alle kantoren voorzien van scheidingswanden en kabelgoten. De vloerafwerking met projecttapijt is altijd netjes. In de systeem plafonds is verlichting geïntegreerd. Meestal geschakeld d.m.v. bewegingscensoren. De verwarming is gestookt op gas met radiatoren. De plaatsing van de radiatoren is afgestemd op variabele indelingen. In de meterkasten komen leidingen binnen met ruim voldoende capaciteit voor elektra en data, internet. De meeste kantoorruimten zijn uitgevoerd met airco units. De centrale ruimten met sanitair, trappen en liften zijn recentelijk restylet en ademen een moderne, lichte sfeer van kwaliteit, ruime vergaderzaal aanwezig welke separaat afgehuurd kan worden wanneer dat nodig is.

De kantoor- en bedrijfsruimten op het bedrijvenpark worden gebruikt door zowel grotere als kleinere ondernemingen. Veel van die ondernemingen zijn al langjarig op het bedrijvenpark als tevreden huurder aanwezig. De ondernemingen zijn werkzaam in een grote verscheidenheid aan branches. Fijn elektronica, mobiele telefonie en communicatie, visserij, zorg als fysiotherapie, sportschool, ingenieursbureau en overige.

Groene energie
Werd enkele jaren geleden nog volledig overgestapt op gebruik van groene stroom. Inmiddels wordt die stroom door op de daken geplaatste zonnestroominstallaties gedeeltelijk zelf opgewekt. Op jaarbasis is het gebruik van onze huurders nog iets hoger dan de nu zelf opgewekte stroom. Groener kan bijna niet in dit opzicht. Dit betekent nog niet dat er geen elektrakosten zijn voor de gebruikers. Wel is ons KWh tarief concurrerend met dat van onze leveranciers en minder variabel.

Parkeren
Voor de kantoren op het bedrijvenpark is per 50 m² kantoorruimte een parkeerplaats beschikbaar. De parkeerplaatsen zijn gesitueerd tussen en opgedeeld door de groenvoorzieningen, waardoor een plezierig beeld ontstaat dat bij het karakter van het bedrijvenpark past. In de praktijk bestaat er een
overmaat van ongeveer 25 % tussen de geboden parkeercapaciteit en de feitelijke vraag. Er is dus altijd ruimte beschikbaar voor medewerkers van de huurders en hun bezoekers.
Op het bedrijvenpark staan inmiddels enkele laadpalen voor de elektrische auto. Het aantal plaatsen is in evenwicht met het aantal gebruikers.

Voor de reizigers met openbaar vervoer of in de directe omgeving staan fietsenstallingen ter beschikking.
Daar waar plafonds gerenoveerd worden of vervangen zijn, worden deze uitgevoerd met energie zuinige geïntegreerde verlichting die geschakeld wordt door middel van bewegingscensoren.

Het Bedrijvenpark “Leyensehof” is gesitueerd in Bilthoven aan de Leyenseweg, nabij de Soestdijkseweg en zo direct verbonden met de rijksweg A27 en de A28. In deze driehoek kan gesproken worden van een centrale ligging in het land en altijd goed bereikbaar. Op 10 minuten loopafstand bevindt zich
station Bilthoven met een directe verbinding naar Utrecht en Amersfoort.

Bestemming en gebruik: Kantoor.

Een bestemming kan aan verandering onderhevig zijn. Raadpleeg derhalve voor de actuele gegevens de website ruimtelijkeplannen.nl, de website van de betreffende gemeente of neem contact op met ons kantoor.

Betalingen: Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.
Huurtermijn: 5 jaar met een verlengingsperiode van 5 jaar.
Opzegtermijn: Uiterlijk 12 maanden voor het aflopen van een huurtermijn.
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het consumptieprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS, met als basisjaar 2015).
Zekerheidsstelling: Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde BTW.
Overige Condities: Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).
Aanvaarding: In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 90 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 32 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
85 m² (in units vanaf 19 m²)
Perceel
10.541 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B 1,10

Omgeving

Ligging
Kantorenpark

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Leyenseweg 115 B - 113

€ 90 /m²/jaar