Vinkenlaan 2 3722 AJ Bilthoven

Prijs op aanvraag

Omschrijving

ALGEMEEN
Dit voormalige ABN AMRO bankkantoor met baliefunctie is gelegen op een zicht- en hoeklocatie aan de Vinkenlaan 2 in Bilthoven.
Deze locatie is gelegen in het (winkel)centrum van Bilthoven en heeft een ruim aanbod aan voorzieningen.

LOCATIE
De afgelopen jaren zijn door de gemeente De Bilt plannen voor nieuwe horeca, winkels, woningen en een nieuwe inrichting van het openbaar gebied gemaakt. De herinrichting van het openbaar gebied aan het Vinkenplein is afgerond, op het dorpsplein zijn terrassen gerealiseerd en open ruimtes met veel groen.

Bilthoven telt bijna ruim 22.000 inwoners en is één van de 6 dorpen in de Nederlandse gemeente De Bilt (provincie Utrecht). Bilthoven is omgeven door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

BEREIKBAARHEID
Per auto
Met het eigen vervoer is de locatie op circa 10 autominuten goed bereikbaar via de A27 (Breda-Almere) en A28 (Utrecht-Groningen).

Per OV
Op korte loopafstand is Station Bilthoven gelegen welke een rechtstreekse verbinding heeft met Utrecht, Amersfoort en Zwolle.

VLOEROPPERVLAK
De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 579,49 m².

Kelder circa 141,82
Begane grond circa 437,67 m² (incl. geldautomaat 9,1 m²)
1e verdieping technische ruimte

ENERGIELABEL
B

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: De Bilt
Sectie: E
Nummer: 4326
Appartementsindex: A1
Eigendom: Appartementsrecht (grondperceel volledig eigendom)
VvE: Onderdeel van Vereniging van Eigenaars Vinkenlaan 2/2a-Julianalaan 16A te Bilthoven
Bijzonderheden: Voor bijzonderheden wordt verwezen naar de in de dataroom opgenomen stukken.

BESTEMMING
Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Emmaplein en Vinkenplein Bilthoven’ onherroepelijk op 12 september 2012, met als bestemming ‘Centrum – 1’.

Volledigheidshalve verwijzen wij u voor het vigerende bestemmingsplan naar
Er wordt niet gewerkt met een vraagprijs, partijen dienen een bieding te doen naar eigen inzicht.

OMZETBELASTING
Niet van toepassing.

GELDAUTOMAAT
De aanwezige geldautomaat zal door de ABN AMRO worden teruggehuurd van de nieuwe eigenaar. Kortheidshalve verwijzen wij naar de huurovereenkomst welke aan de concept koopovereenkomst als bijlage is toegevoegd. De vergoeding voor de geldautomaat bedraagt EUR 5.000,00 per jaar. De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 5 jaar vanaf de datum van levering met een eenmalige verlengingsperiode voor huurder (huurdersoptie) van 5 jaar.

VERKOOPPROCES
Het object wordt verkocht middels een gestructureerd verkoopproces. Bij de verkoop wordt een marketingperiode in acht genomen tot maandag 25 oktober 2021, 12.00 uur.

Uw bieding (een bedrag te vermeerderen met kosten koper) dient u door middel van het biedingsformulier, welke is opgenomen in de dataroom, in de Nederlandse taal in te dienen. Biedingen dienen uiterlijk op maandag 25 oktober 2021, 12.00 uur te zijn ingediend en ontvangen. Eventueel eerder uitgebrachte biedingen worden na maandag 25 oktober 2021, 12.00 uur door verkoper in behandeling genomen.

Na ontvangst van uw bieding ontvangt u een bevestiging van ontvangst. Ten aanzien van een bieding geldt voorts dat deze uitsluitend in behandeling wordt genomen indien:
1) deze is omschreven in een concreet bedrag in EUR, niet afhankelijk gesteld van eventuele andere bedragen en/of biedingen;
2) is vermeld exclusief (notariële en overige) kosten en overdrachtsbelasting;
3) niet is uitgebracht op basis van “acte de command”/”voor zich of nader te noemen meester”.

Biedingen dienen te worden gericht aan:
Loyens & Loeff N.V.
t.a.v. mr. W.A. Groen, met een kopie aan mr. M.A.M. van Bekhoven
Parnassusweg 300
1008 BD te Amsterdam
E-mail: Wilfred[.]Groen[AT]loyensloeff[.]com met een kopie aan Marjolein[.]van[.]Bekhoven[AT]loyensloeff[.]com
T. 020-578 5981

Indien en voor zover (uitsluitend) naar het oordeel van ABN AMRO Bank N.V. door haar ontvangen biedingen gelijk of vergelijkbaar zijn, behoudt zij zich het recht voor om daaropvolgend nog een verzoek te doen uitgaan naar betrokken bieders om een uiterst finaal bod te doen, waarna ABN AMRO Bank N.V. beoogt tot toewijzing over te gaan. In algemene zin beoogt ABN AMRO Bank N.V. terughoudend met dit recht om te gaan.

DATAROOM
In de digitale dataroom zijn alle beschikbare rapportages opgenomen. Op verzoek kunt u toegang krijgen tot deze dataroom via een e-mail aan utrecht[AT]cushwake[.]com. Bij een verzoek dient u de volgende zaken mee te sturen:
- uittreksel Kamer van Koophandel (max. 1 jaar oud) inclusief een kopie legitimatiebewijs van de tekenbevoegde van deze entiteit indien kandidaat-koper een rechtspersoon/ vennootschap betreft;
- kopie legitimatiebewijs indien kandidaat-koper een natuurlijk persoon betreft.

ALGEMENE TRANSACTIEDOCUMENTEN
De in de dataroom opgenomen map omtrent het onderhavige object en de map ‘algemene transactiedocumenten’ vormen een onderdeel van de verkoop van het onderhavige object, deze documenten vormen de basis voor de verdere uitwerking van de definitieve transactiedocumenten. Een bieder wordt geacht kennis te hebben genomen van deze informatie en hiermee akkoord te gaan.

BEZICHTIGINGEN
Wij stellen u graag in de gelegenheid het object te bezichtigen. Hiertoe zijn twee centrale bezichtigingsmomenten ingepland op:
- dinsdag 7 september 2021 van 10.30 uur tot 12.00 uur;
- woensdag 15 september 2021 van 10.30 uur tot 12.00 uur.

Indien u van één van deze twee bezichtigingsmomenten gebruik wenst te maken, verzoeken wij u een e-mail te sturen aan utrecht[AT]cushwake[.]com.

LEVERING
De levering kan spoedig plaatsvinden. Het object wordt opgeleverd in de huidige staat (as-is) en binnen de huidige publiekrechtelijke en privaatrechtelijke bestemming.

De akte van levering zal gepasseerd worden ten overstaan van een notaris verbonden aan Loyens & Loeff N.V. in Amsterdam. Het honorarium van voornoemde notaris is opgenomen in de dataroom (onder 01. Algemene Transactiedocumenten)

GUNNING
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

TOT SLOT
Aan deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975

Oppervlakten

Oppervlakte
579 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
B

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vinkenlaan 2

Prijs op aanvraag