Deltazijde 1261 TZ Blaricum

€ 625.000 v.o.n.

Omschrijving

Voor u ligt de verkoop informatie van een 6 tal bedrijfsunits, die zullen worden gerealiseerd op het bedrijvenpark de Blaricummermeent te Blaricum. Het bedrijfsterrein is gelegen aan de snelweg A27 richting Almere of Utrecht. Tevens voegt u met enkele autominuten in op de snelweg A1 richting Amersfoort of Amsterdam. Naast een uitstekende bereikbaarheid is ook de natuur en horeca dichtbij, denk hierbij aan het Gooimeer met Blaricum aan Zee en restaurant Bruis.

De bedrijfsunits zijn uitermate geschikt voor ondernemers welke naast kantoorruimte ook nog een opslag en/of werkruimte nodig hebben. Te denken valt aan handelsorganisaties, hoveniers, webshops, installatiebedrijven, agenturen, designers en ga zo maar door. Tevens zijn de units geschikt als belegging. De mogelijkheid om de unit per bouwlaag door koper te splitsen is er, zo kan u er voor kiezen om een gedeelte zelf te gebruiken en het andere deel te verhuren aan een derde.

Wij adviseren u om te toetsen of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn het vigerende bestemmingsplan.

De units voldoen aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, zowel de binnen als buitenzijde van de bedrijfsunits zijn van buitengewoon hoge kwaliteit en kennen daardoor een mooie representatieve uitstraling. Omdat er gebouwd wordt met hoogwaardige materialen zijn de bedrijfsunits zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

De bedrijfsunits worden in casco staat opgeleverd, dit betekend dat de riolering voor de pantry en toilet is aangebracht en de leidingen tot in de meterkast uitgevoerd zullen zijn.

Er zijn diverse metrages beschikbaar, het vanaf metrage bedraagt 115 m² verdeeld over twee vloeren met een verkoopprijs van € 189.000,-. De bedrijfsunits zijn onderling te koppelen, zodat het metrage kan vergroot worden indien gewenst.

Unit A
Metrage 142 m² + P
Koopsom € 259.000,- excl. BTW, V.O.N.

Unit B
Metrage 115 m² + P
Koopsom € 189.000,- excl BTW V.O.N.

Unit C
Metrage 390 m² + P
Koopsom € 625.000,- excl. BTW V.O.N.

Mocht u interesse hebben, voor vragen en of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met: Castanea Bedrijfsmakelaars, Ronald Majoor of Maarten Klein via 035-6460050 of via of

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 625.000 vrij op naam
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 juni 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
390 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Deltazijde

€ 625.000 v.o.n.