Deltazijde 12 E 1261 ZM Blaricum

€ 1.350 /mnd

Omschrijving

Uitstekend gelegen op het nieuw aangelegde bedrijventerrein ‘Businesspark 27’ aan de Blaricummermeent in Blaricum, is een keurig afgebouwde bedrijfsunit met een luxe uitstraling voor de verhuur beschikbaar. De unit kent een vloeroppervlak circa 120 m², en is verdeeld over circa 60 m² op de begane grond, alsmede circa 60 m² op de verdieping. Het betreft één van de laatste fases in de wijk. Een groot potentieel aan klanten ligt binnen uw bereik wanneer u zich hier met uw bedrijf en/of kantoor vestigt.

Deze unit maakt deel uit van het bedrijfsverzamelgebouw 'High Executive' dat in ontwikkeling is aan het park en water van de villawijk de Blaricummermeent.

De bedrijfsunits zijn uitermate geschikt voor ondernemers welke naast kantoorruimte ook nog een opslag en/of werkruimte nodig hebben. Te denken valt aan praktijk-, bedrijfs-, showroom- en kantoorruimte of een combinatie daarvan.

Bereikbaarheid:
De ligging is ideaal op unieke locatie aan het Gooimeer met de aansluiting naar A27 richting Utrecht en Almere op slechts 3 minuten rijden en van daaruit een directe verbinding met de A1 naar Amsterdam en Amersfoort.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsunit wordt in compleet afgebouwde staat opgeleverd, inhoudende dat de navolgende voorzieningen zijn aangebracht in de bedrijfsunit:
- entree via luxe bedrijfsdeur en seperate toegangsdeur;
- gestucte en wit geschilderde wanden
- gestucte plafond;
- opbouwspots bevestigd op een rails;
- pantry met wasbak (begane grond);
- pantry voorzien van apparatuur zoals koelkast, vriezer en vaatwasser (verdieping);
- stopcontacten en internet punten (kantoorruimte);
- net en eigentijds afgebouwd toilet;
- afgewerkte betonvloer (begane grond);
- PVC vloer (verdieping);
- kiepkantelramen;
- airco voor zowel koelen als verwarmen.

Huurprijs:
De huurprijs voor de bedrijfsunit bedraagt € 1.350,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de benodigde contracten inzake levering van water en elektra.

Parkeergelegenheid:
De bedrijfsruimte heeft 2 exclusieve parkeerplaatsen ter beschikking, deze parkeerplaatsen zijn voor de unit gesitueerd.

Bestemming:
Bedrijfsruimte- en/of kantoorruimte; conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de staat bedrijfsactiviteiten toegestaan. Detailhandel is behoudens vrijstellingen niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.350 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
120 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Deltazijde 12 E

€ 1.350 /mnd