Hanzestraat 16 7622 AX Borne

€ 700.000 k.k.

Omschrijving

ALGEMEEN
Gelegen op het bedrijventerrein Molenkamp te Borne staat deze ruime vrijstaande bedrijfswoning met achtergelegen multifunctionele bedrijfsruimte. Het perceel waarop de bedrijfswoning en bedrijfsruimte zijn gesitueerd heeft een totale oppervlakte van 1.010 m². Het geheel is in 1988 gebouwd waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en het kwalitatief goed is afgewerkt.

De bedrijfswoning heeft een woonoppervlak van ca. 187 m² verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De bedrijfswoning beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan één slaapkamer en badkamer zijn gesitueerd op de begane grond. Realisatie van een vierde slaapkamer behoort tot de mogelijkheden. Rondom de bedrijfswoning is de tuin gesitueerd. Aan de achterzijde is een ruim terras waar volop rust en privacy is.

De kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 67 m² en is multifunctioneel te gebruiken. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 204 m² waarbij er tevens nog een entresolvloer is van ca. 56 m². De bedrijfsruimte is voorzien van een betonvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur, verlichting, krachtstroom en een heater. De bedrijfsruimte is in 2021 volledig geïsoleerd en gemoderniseerd.

Indeling bedrijfswoning:
Entree/hal met trapopgang en toegang tot de woonkamer, slaapkamer en badkamer. De badkamer welke gesitueerd is op de begane grond is recentelijk volledig gemoderniseerd. Middels de grote raampartij aan de voorzijde komt het licht prachtig de woonkamer binnenvallen. De begane grond is volledig voorzien van vloerverwarming. De ruim opgezette keuken is gesitueerd aan de achterzijde, vanuit waar ook zicht is op het royale terras. De keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur (Bosch). Aansluitend is er nog een bergruimte én daaropvolgend een multifunctionele ruimte met een oppervlakte van ca. 67 m², te gebruiken als zijnde speelkamer óf kantoorruimte.

De eerste verdieping is overzichtelijk waar de overloop toegang geeft tot de badkamer en twee slaapkamers. Eenvoudig is er een derde slaapkamer te creëren. De badkamer is volledig betegeld, heeft een douchecabine, wastafelmeubel, mechanische afzuiging en er is een toilet aanwezig.

BEREIKBAARHEID
Het object ligt nabij het centrum van Borne en is tevens goed bereikbaar vanaf de autosnelweg A1 en A35.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale vloeroppervlakte van de bedrijfswoning bedraagt ca. 187 m² en de totale vloeroppervlakte van de bedrijfsruimte met kantoorruimte bedraagt 327 m². Het geheel is als volgt onderverdeeld:

Woonhuis begane grond: ca. 112 m²
Woonhuis 1e verdieping: ca. 75 m²

Bedrijfsruimte: ca. 204 m²
Kantoorruimte: ca. 67 m²
Entresol: ca. 56 m²
Overdekte opslag: ca. 56 m²

Het vloeroppervlak is gemeten door de verkopend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er spraken zijn van enige verrekening achteraf.

PARKEREN
Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid. Naast de bedrijfsruimte is een ruime overdekte opslag gecreeërd welke tevens gebruikt kan worden voor het overdekt parkeren van voertuigen.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Molenkamp“ heeft het onderhavige de bestemming “Bedrijfsdoeleinden“ met de aanduiding ‘bedrijfswoning‘.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

KADASTRAAL
Het geheel is plaatselijk bekend als Hanzestraat 16, 7622 AX Borne, kadastraal bekend gemeente Borne, sectie E, nummer 4933, perceelsoppervlakte 1.010 m².

VRAAGPRIJS
€ 700.000,- kosten koper.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

NOTARIS
Ter keuze van de koper.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 700.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten

Oppervlakte
67 m²
Perceel
1.010 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry en inbouwarmaturen
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 187 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Omgeving

Dikkerslaan-Molenkampsweg en omgeving, Borne

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hanzestraat 16

€ 700.000 k.k.