Bredasebaan 2 4744 RZ Bosschenhoofd

€ 135 /m²/jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Op een uitstekend bereikbare locatie, tussen Rotterdam en Antwerpen, ligt het kleinschalige vliegveld Breda International Airport. Deze bijzondere locatie, voorheen bekend als Vliegveld Seppe, wordt momenteel getransformeerd van een regionaal vliegveld met vooral recreatief vliegverkeer, naar een zakelijke hotspot. Het meest zichtbare bewijs van deze transformatie vormt de realisatie van bedrijvenpark Breda Airparc Zuid.

Na de succesvolle ontwikkeling van de eerste fase is de bouw van de tweede fase van het nieuw ontwikkelde bedrijvenpark op Breda International Airport onlangs opgeleverd. Breda Airparc Zuid zal na voltooiing in totaal bestaan uit 24 hangars en kantoorgebouwen, waarbij de volgende 10 units in fase 3 en 4 gefaseerd zullen worden gerealiseerd. Blikvanger bij de entree van het bedrijvenpark is het zeer representatieve terminalgebouw, met kantoren en centrale voorzieningen als horeca, vergader- en eventruimten. Als gevolg van de verhuizing van een aantal bedrijven uit het terminalgebouw naar nieuwe ruimten in Fase 2, komen er enkele unieke kantoorruimten voor verhuur beschikbaar. Vanuit deze ruimten hebben gebruikers prachtig uitzicht op het vliegveld en/of de snelweg.

BEREIKBAARHEID
Het kantoren- en bedrijvenpark ligt op een zichtlocatie aan de A58 (Vlissingen-Breda), nabij de “eigen” afrit, met goede aansluitingen op de A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) en A17 (Moerdijk-Roosendaal), waardoor deze locatie uitstekend per auto bereikbaar is. Breda ligt op 10 tot 15 minuten rijden en Roosendaal op 5 autominuten.

INDELING
De kantoorruimten in het Terminalgebouw welke voor verhuur beschikbaar komen, hebben een totaal vloeroppervlak van ca. 824 m², conform onderstaande verdeling:
Bredasebaan 2:
1e verdieping: ca. 377 m²
2e verdieping: ca. 447 m²
Totaal ca. 824 m²

(Er zal nog een aandeel in de algemene ruimten toegekend dienen te worden).
Deelverhuur is bespreekbaar.

Op de begane grond bevinden zich de centrale entree, het restaurant Hangar01 (wat op korte termijn met een nieuwe exploitant en concept zal openen), een private diningroom en entree naar de evenementenhangar, welke beschikbaar is voor ondermeer congressen, client events en product- en bedrijfspresentaties.

PARKEREN
Bij het terminalgebouw behoren 10 eigen parkeerplaatsen.
Daarnaast bevindt zich bij de entree van het bedrijvenpark, naast het terminalgebouw, een parkeerterrein voor bezoekers met circa 200 plaatsen. Zowel het terrein van het bedrijvenpark, als ook het bezoekersterrein zijn met automatische, op afstand bedienbare, slagboominstallaties afgesloten.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimten zullen worden opgeleverd voorzien van:
• Centrale ruime entree (BG)
• Hardhouten trappen
• Liftinstallatie
• Glad afgewerkte “industrial look” plafonds met verlichtingsarmaturen
• Sanitaire ruimten
• Pantry voorzien van close-in boiler
• C.V.-radiatoren met thermostaatventielen
• Mechanische ventilatie met warmteterugwinning
• Luchtbehandeling met airco-units
• Wandcontactdozen voorzien van elektra- en databekabeling
• Aluminium kozijnen voorzien van HR++ beglazing
• Vloeren voorzien van projecttapijt (tegels)
• Metal Stud scheidingswanden
• Binnen zonwering
• Alarminstallatie

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 135,- per m² per jaar, excl. BTW
Parkeren: € 300,- per plaats per jaar, excl. BTW

HUURTERMIJN
5 jaar, met aansluitende verlengingsperiode(n) van telkens 5 jaar

SERVICEKOSTEN
Een voorschotbedrag van € 35,- per m² per jaar, excl. BTW, jaarlijks te verrekenen op basis van nacalculatie. Dit bedrag bestaat uit:
* een voorschot van €25,- per m² per jaar (excl. BTW) voor de levering van gas, water en elektra;
* een voorschot van €10,- per m² per jaar (excl. BTW) voor de onderstaande door of vanwege verhuurder te verzorgen leveringen, diensten en onderhoud:
• Afval
• Glasbewassing
• Dak en gootinspectie
• Inspectie en service van verwarmingsinstallatie
• Inspectie en service van de (invalide)lift
• Eventueel nog nader door partijen af te spreken leveringen en diensten

PARKMANAGEMENT
Eigenaren en gebruikers van Breda Airport Zuid dienen deel te nemen aan het gezamenlijke parkmanagement. De jaarlijkse bijdrage voor het parkmanagement bedraagt € 500,- tot € 1.000,- excl. BTW per kantoorlaag, een en ander is afhankelijk van de grootte van de kantoren.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan betreft de bestemming voor deze locatie “Bedrijfsdoeleinden”, waarbij de locatie alleen is toegelaten voor bedrijven, waarvan de activiteiten “luchtvaart gebonden” zijn. De gemeente Halderberge is bereid om een bredere bestemming toe te staan. Een en ander zal in goed voorafgaand overleg met de gemeente Halderberge dienen te geschieden. Verhuurder kan hierin het voortouw in nemen.

WAARBORGSOM
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur, inclusief servicekosten en BTW.

AANVAARDING
1e kwartaal 2020.

DISCLAIMER
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten

Oppervlakte
824 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Verspreide huizen Bosschenhoofd, Bosschenhoofd

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bredasebaan 2

€ 135 /m²/jaar