Hoogkoorpassage 31 5831 DM Boxmeer

€ 17.500 /jr

Omschrijving

Het te huur aangeboden object betreft een kantoor/winkelruimte gelegen aan de Hoogkoorpassage 31 midden in het centrum van Boxmeer. Door het verhuizen van de Rabobank komt het object voor derden beschikbaar.

De kantoor/winkelruimte maakt deel uit van de recent volledig herontwikkelde Rabobank. Door deze herontwikkeling is er sprake van een nieuwe passage met winkels (Hoogkoorpassage) die een verbinding vormt tussen enerzijds Hema-Hoogkoorpassage – parkeren en anderzijds de hoofdwinkelstraat van Boxmeer – de Steenstraat.

De kantoor/winkelruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 96 m² VVO op de begane grond. Ondanks de relatief beperkte grootte heeft het object een markante en grootse uitstraling.

Het bestemmingsplan is Centrum-1. Derhalve zijn de invulmogelijkheden ruim te noemen. Voor de precieze inhoud van het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de gemeente.

VOORZIENINGEN:
Uitgangspunt vormt een casco huur van het object. De oplevering zal zijn met pantry, toiletgroep en huidige pui. Een aanpassing van het opleveringsniveau naar wens van de huurder is bespreekbaar.

SERVICEKOSTEN EN SERVICES:
Het object beschikt verder over een eigen bemetering ten behoeve van water en elektra. De kosten hiervan zijn rechtstreeks door huurder te voldoen.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
Het object is gelegen pal in het centrum van Boxmeer in het voetgangersgebied. Bevoorrading geschied aan de voorzijde (Hoogkoorpassage), tijdens expeditie-uren (tot 11.00 uur)

Boxmeer beschikt verder over uitstekende openbaar vervoervoorzieningen. Op korte afstand is een bushalte gelegen. Het centraal station ligt op loopafstand.

PARKEREN:
Het centrum van Boxmeer beschikt over uitstekende openbare (onbetaalde) parkeervoorzieningen.

HUURPRIJS:
De huurprijs bedraagt € 17.500,- per jaar te vermeerderen met BTW.

BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging van telkens 5 jaar. Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van toepassing zijn.

AANVAARDING:
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 17.500 per jaar
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
96 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoogkoorpassage 31

€ 17.500 /jr