d'n Entrepot 1 5831 DE Boxmeer

€ 750 /mnd

Omschrijving

Het te huur aangeboden object betreft een volledig zelfstandige atelier-/kantoorruimte gelegen in het souterrain aan d’n Entrepot 1 midden in het centrum van Boxmeer.  

De atelier-/kantoorruimte maakt deel uit van het recent volledig her ontwikkelde Rabobank-gebouw. Met deze herontwikkeling is er sprake van een nieuwe passage met winkels (Hoogkoorpassage) die een verbinding vormt tussen enerzijds Hema-Hoogkoorpassage – parkeren en anderzijds de hoofdwinkelstraat van Boxmeer – de Steenstraat.  

De atelier-/kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 78 m² VVO en beschikt over een eigen entree.

Het bestemmingsplan is Centrum-1. Derhalve zijn de invulmogelijkheden ruim te noemen. Voor de precieze inhoud van het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de gemeente.

VOORZIENINGEN:
Uitgangspunt vormt een casco huur van het object. De oplevering zal zijn met pantry en toilet. Een aanpassing van het opleveringsniveau naar wens van de huurder is bespreekbaar.

SERVICEKOSTEN EN SERVICES:
Het object beschikt verder over een eigen bemetering ten behoeve van  water en elektra. De kosten hiervan zijn rechtstreeks door huurder te voldoen.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
Het object is gelegen pal in het centrum van Boxmeer in het voetgangersgebied. Bevoorrading geschied aan de voorzijde (Hoogkoorpassage), tijdens expeditie-uren (tot 11.00 uur)

Boxmeer beschikt verder over uitstekende openbaar vervoervoorzieningen. Op korte afstand is een bushalte gelegen. Het centraal station ligt op loopafstand.

PARKEREN:
Het centrum van Boxmeer beschikt over uitstekende openbare (onbetaalde) parkeervoorzieningen.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging  van telkens 5 jaar. Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

HUURPRIJS:
De huurprijs bedraagt  € 750,- per maand te vermeerderen met BTW.

BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende  Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van  toepassing zijn.

AANVAARDING:
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 750 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
78 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

d'n Entrepot 1

€ 750 /mnd