Willemstraat 24 4811 AL Breda

€ 30.000 /jr

Omschrijving

- Fraai en statig kantoorpand
- Gelegen nabij het NS station te Breda
- Uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer

Algemeen
Aan de Willemstraat, de straat die het centraal station verbindt met het stadspark Valkenberg en de binnenstad van Breda, staat dit fraaie en statige kantoorpand, waarvan de begane grond te huur wordt aangeboden. Het pand leent zich uitstekend voor bedrijfsactiviteiten met behoefte aan een representatieve uitstraling. Op eigen terrein, bereikbaar via een naast het pand gelegen poort, zijn 6 parkeerplaatsen beschikbaar.

Locatie
Dit prachtige pand is gelegen nabij het NS station te Breda. Het is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Zeker met het oog op de recente ontwikkelingen van dit gebied kunnen we hier spreken van een toplocatie. Het stationsgebouw met alle openbaar vervoermogelijkheden, wonen, winkels en horeca in één complex is gereed en de Willemstraat is door de gemeente Breda heringericht als een soort van boulevard naar de binnenstad van Breda.

Bereikbaarheid
Per auto.
Door de bereikbaarheid via de singels, van de noordelijke rondweg van Breda heeft de locatie directe aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam/ Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda).
Het stadscentrum is eveneens goed bereikbaar.

Per openbaar vervoer.
Op steenworp afstand ligt het NS Centraal Station met zeer volledige voorzieningen met hoog openbaar vervoer frequentie.

Vloeroppervlakte
De totale oppervlakte van de begane grond is ca. 155 m² inclusief toerekening gemeenschappelijke ruimten. De entree wordt gebruikt door alle huurders, de toiletten op de begane grond zijn in gemeenschappelijk gebruik met de huurder van de eerste verdieping.

Indeling: Het object is als volgt ingedeeld: - entree met tochtportaal; - aan de linkerzijde een kantoor-/spreekkamer; - toegang tot de kelder/meterkast; - dames- en herentoilet; - trapopgang voor de huurders van de eerste en tweede verdieping; - onder de trap is een pantryblok geplaatst; - kantoorkamer aan de achterzijde; - achteruitgang naar het parkeerterrein; - aan de rechterzijde is een kantoorruimte met drie toegangsdeuren.

Parkeren
Het pand heeft 6 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemming
Het object valt in het bestemmingsplan: "Spoorbuurt". Bestemming: "gemengd". Kantoorgebruik, dienstverlening etc. is toegestaan.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs
€ 30.000,- per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten
Verrekenbaar voorschot van € 20,- per m² per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW ten behoeve van de levering van gas, water en licht (kosten worden verrekend op basis verrekenbaar voorschot uitgaande van de bruto vloeroppervlakte).

Huurtermijn
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar. Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Voor de volledige tekst download onze brochure.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 30.000 per jaar
Servicekosten
€ 20 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
155 m²
Perceel
210 m² (in units vanaf 155 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Willemstraat 24

€ 30.000 /jr