Keizerstraat 21 4811 HL Breda

€ 19.500 /jr

Omschrijving

Keizerstraat 21 te Breda
''Museumkantoren''

Algemeen:
De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate gunstig ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en de luchthavens Zaventem (Brussel) en Schiphol. Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de snelwegen A16, A27 en A58. Door de ligging aan de HSL-Zuid, een innovatief en hoogwaardig openbaar vervoersysteem, is een extra dimensie aan de strategische positie van Breda toegevoegd. Met ruim 180.000 inwoners en een verzorgingsgebied van circa 350.000 inwoners vervult Breda een centrumfunctie in de regio. Breda beschikt over een breed aanbod van middelbaar en hoger onderwijs, een vanuit de historie levendig centrum met uitgebreid winkelaanbod en een prettig woon- en leefklimaat. De zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie en logistiek voelen zich thuis in de dynamiek van de stad Breda met een zeer interessant en aantrekkelijk ondernemersklimaat.

Ligging en bereikbaarheid:
De Keizerstraat is gelegen in het stadshart van Breda, op korte afstand van het kern winkelgebied. In de omgeving treft u een ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden, het Chassé Theater, het Stadskantoor, Holland Casino en het busstation.

Vanaf de snelwegen is de locatie via het Singeltracé goed bereikbaar met eigen vervoer. Op loopafstand bevinden zich bushalten ten behoeve van zowel het stads- als streekvervoer.

Object:
Aan de Keizerstraat in Breda, voor het Bredase Museum, is een complex bestaande uit kantoorruimte, showroom en appartementen gerealiseerd. Het object, ontworpen door Grosfeld Architecten, heeft een zeer representatieve en markante uitstraling. Door de combinatie met het uiterst karakteristieke museumgebouw kunnen we hier spreken van een bijzondere ambiance om kantoor te houden. Het vijf bouwlagen tellende object betreft thans een zeer luxe en modern kantoor voorzien van alle benodigde voorzieningen.

Beschikbare ruimte:
De kantoorruimte op de eerste verdieping bedraagt circa 120 m² inclusief een eigen entree-/ontvangstruimte op de begane grond. Het geheel is zeer luxe en compleet afgewerkt.

Parkeren:
Voor deze kantoorruimte is 1 parkeerplaats te huur in de nabijgelegen afgesloten parkeerkelder. Extra parkeerplaatsen in overleg met verhuurder.

Huurprijs:
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 19.500,-- per jaar exclusief BTW.

De huurprijs voor een parkeerplaats bedraagt € 1.500,-- per jaar exclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Opleveringsdatum:
per 1 juni 2021.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 35,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. De servicekosten betreffen een voorschotbedrag met jaarlijks een eindafrekening en verrekening op basis van werkelijke kosten.

De kosten van het eigen verbruik van verwarming, koeling, water en elektra ten behoeve van het gehuurde zijn als voorschot op de werkelijke kosten bij de servicekosten inbegrepen.

Huurperiode:
In overleg.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Voorzieningen:
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:
- eigen entree/ ontvangstruimte voorzien van een houtenvloer;
- luxe, grote kastenwand en het aanwezige kantoormeubilair;
- kantoorruimte met systeemplafonds voorzien van geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
- luchtbehandelings- en verwarmingssysteem;
- kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon, voorzien van elektra, bekabeling en WCD's
- airconditioning;
- zonwering middels screens;
- luxe inbouwkeuken voorzien van Miele apparatuur;
- toiletten;
- gezamenlijke fietsenberging en containerruimte.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 19.500 per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-6-2021

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten

Oppervlakte
120 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet en pantry

Energie

Energielabel
A

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Keizerstraat 21

€ 19.500 /jr