Hazeldonk 6025 4836 LA Breda

€ 99.000 k.k.

Omschrijving

OMGEVING
In het uiterste zuiden van Breda, langs de A16 en de Belgische grens, ligt bedrijventerrein Hazeldonk, dat speciaal bestemd is voor logistieke activiteiten. Het totale terrein omvat ongeveer 60 hectare. Een diversiteit aan toonaangevende logistieke dienstverleners zijn hier gevestigd. Verder zijn ook diverse voorzieningen, zoals een wasplaats voor vrachtauto’s, chauffeursrestaurant, douane-faciliteiten en moderne telecominfrastructuur.

BEREIKBAARHEID
Hazeldonk is gelegen is gelegen op korte afstand van de kern van Zundert, ongeveer 12 kilometer ten zuiden van het centrum van Breda.
Transport- en distributiepark ‘Hazeldonk’ biedt ruimte aan bedrijven in de logistieke sfeer. Het is een van de belangrijkste grensovergangen met België. Mede omdat deze grensovergang gelegen is op de route Antwerpen-Rotterdam is dit met uitstek de locatie voor bedrijven gelieerd aan de transportbranche. Hazeldonk is gelegen direct aan de A16/E19 met directe op- en afrit van en naar deze rijksweg.

OBJECT
Betreft kantoorunits in 2 bouwlagen (110 m² per bouwlaag) onderdeel uitmakende van een kantorenstrip op transportzone Hazeldonk, voormalig onderdeel uitmakende van een douane complex. De units zijn in ondererfpacht uitgegeven met als einddatum 30-6-2034.

6025: Het betreft 220 m² bestaande uit een open kantoor met tochtportaal en receptie/balie, pantry blokje en een afgescheiden kantoor, toilet en cv-ruimte. De ruimte is onder meer uiterst geschikt voor de branche transport en logistiek.
Het opstal bestaat alleen uit kantoorruimten zonder op- en overslag mogelijkheden. Door de aanwezigheid van een warmtepomp en de tussenligging heeft het pand energielabel A++.

Er zijn ruime parkeerfaciliteiten aanwezig in de directe omgeving.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het geheel is onder andere voorzien van de navolgende zaken:
• systeemplafond met inbouwarmaturen;
• vloerbedekking;
• toiletruimte;
• pantry;
• gas c.v. middels radiatoren.
Het object heeft eigen nutsvoorzieningen ten behoeve van het registreren van het verbruik van gas. water en elektra.

KOOPPRIJS
€ 99.000,-- K.K.

Energielabel
A++

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Princenhage
Sectie R
Nummer 382
Grootte 120 m²

Voor de schriftelijke vastlegging van de te maken afspraken maken wij gebruik van de standaard koopovereenkomst voor bedrijfsmatig onroerend goed van de NVM. In deze overeenkomst is de verplichting voor de koper opgenomen om een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen binnen één maand na overeenkomen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 99.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Erfpacht

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten

Oppervlakte
220 m² (in units vanaf 110 m²)
Perceel
120 m² (in units vanaf 110 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A++

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hazeldonk 6025

€ 99.000 k.k.