Weilustlaan 441 4817 TL Breda

€ 769.000 k.k.

Omschrijving

KIN Bedrijfsmakelaars heeft de exclusieve opdracht gekregen om Stichting Reclassering Nederland te begeleiden bij de verkoop van het object gelegen aan Weilustlaan 441 te Breda. Het betreft een zeer representatief solitair kantoorgebouw in grotendeels verhuurde staat, voorzien van een buitenterrein en parkeerplaatsen op eigen terrein gelegen in de wijk Heusdenhout in Breda-Oost. De verkoop geschiedt middels een open en transparant gestructureerd verkoopproces.

Verkoopproces
KIN Bedrijfsmakelaars organiseert voor geïnteresseerde partijen die zich bij KIN Bedrijfsmakelaars te Rijen hebben aangemeld een aantal bezichtigingsmomenten. Een geïnteresseerde partij kan op verzoek toegang tot de dataroom verkrijgen. Hiervoor dient de geïnteresseerde partij een geheimhoudingsverklaring te tekenen, waarna de toegang wordt gegeven.
Deze geheimhoudingsverklaring is op te vragen bij KIN Bedrijfsmakelaars. In de dataroom is alle relevante informatie met betrekking tot het gebouw opgenomen. In de dataroom zijn ook het inschrijfformulier, een nadere uitleg over de verkoopprocedure cq de deelnamevoorwaarden (inclusief de van toepassing zijnde deadline voor het doen van de bieding) en alle overige beschikbare informatie terug te vinden.

De verkoop geschiedt op basis van een marktconforme as is-koopovereenkomst, onder voorbehoud van goedkeuring van de directie van Stichting Reclassering Nederland. Hierbij zijn de door verkoper te geven garanties beperkt en wordt het object overgedragen in de staat waarin het zich alsdan bevindt.

Bij concrete interesse wordt een geïnteresseerde partij verzocht een schriftelijke bieding uit te brengen, op basis van het biedingsformulier zoals opgenomen in de dataroom.

Locatie
Weilustlaan 441 te Breda is gelegen in de wijk Heusdenhout. Heusdenhout is een gevarieerde wijk met zowel wonen als bedrijvigheid en tevens een ruim aanbod aan sociale voorzieningen zoals scholen en sportfaciliteiten. Winkelcentra “Brabantplein/Heusdenhout" en openbaar vervoer zijn op loop-/fietsafstand bereikbaar. Door de gunstige ligging is de verbinding ten opzichte van het stadscentrum van Breda, het centraal station en de diverse uitvalswegen (A16 & A27) uitstekend.

Bouwjaar
1990

Vloeroppervlakte
Ca. 360 m² kantoorruimte op de begane grond
Ca. 313 m² kantoorruimte op de verdieping

Bestemming
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Heusdenhout”, vastgesteld op 16-02-2011, waarin het de bestemming “Kantoor” heeft gekregen. Voor de volledige omschrijving verwijzen wij u door naar
Begane grond
Entree naar ontvangst/receptie, diverse kantoorruimtes, sanitaire groep, vide met vaste trap naar verdieping en achteringang.

Verdieping
Diverse kantoorruimtes, kantine voorzien van keuken, sanitaire groep, buitenruimte/dakterras en technische ruimte.

Voorzieningen
- linoleum (deels) / vloerstoffering (deels);
- systeemplafond;
- inbouwarmaturen;
- centrale verwarming;
- airco (deels);
- mechanische ventilatie;
- aansluitingen data en elektra;
- keuken;
- toiletten;
- brandblusvoorzieningen.

Opmerkingen
13 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Ginneken
Sectie: A
Nummer: 5436
Grootte 1.615 m²

Energielabel
Label D

Richtprijs
€ 769.000,- k.k.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 769.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten

Oppervlakte
673 m²
Perceel
1.615 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Weilustlaan 441

€ 769.000 k.k.