Van de Reijtstraat 30 4814 NE Breda

€ 70 /m²/jaar

Omschrijving

In het in 2018 gerealiseerde vrijstaande bedrijfsobject - met energielabel A - komt de gehele tweede verdieping (inclusief twee eigen balkons) beschikbaar voor de verhuur. De ruimte leent zich voor gebruik als showroom, kantoor en/of bedrijfsruimte en is toegankelijk via de voor- en achterzijde van het object. Het overige deel van het gebouw (begane grond en 1e verdieping) is momenteel in gebruik bij Van Mosel Interieur, Maatwerk & Realisatie. De entree aan de voorzijde zal voor gezamenlijk gebruik worden ingericht.
Er is ruim voldoende gelegenheid tot parkeren. Tot de tweede verdieping behoren 28 eigen parkeerplaatsen toe. Interesse gewekt? Wij leiden u graag vrijblijvend rond!

LOCATIE
Het bedrijfsobject is gelegen op een goede locatie centraal op het kleinschalige bedrijventerrein Van de Reijtstraat, welke parallel loopt aan de Ettensebaan, nabij de XXL-Meubelboulevard en het centrum van Breda. Het object is gelegen op korte afstand van de snelweg A16 (Antwerpen-Breda- Rotterdam). De snelweg A16 biedt uitstekende verbindingen met de snelweg A58 (Bergen op Zoom-Roosendaal-Breda-Tilburg-Eindhoven) en de snelweg A59 (Breda-Den Bosch). Aan de Ettensebaan, gelegen op loopafstand van het object, zijn diverse haltes gelegen met busverbindingen naar onder andere het centraal station van Breda.

OPPERVLAKTE
Ca. 990 m2 VVO. Daarnaast zijn er twee eigen balkons (ca. 50 m2 per stuk) op de verdieping aanwezig. Verder behoren er 28 eigen parkeerplaatsen toe aan de verdieping en kan er gebruikt worden van de gemeenschappelijke entree, pantry, toilet, trapopgang en lift.

AANVAARDING
In overleg.

HUURPRIJS
Vanaf EUR 70,- per m2, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen

OPLEVERINGSNIVEAU
Het uiteindelijke opleveringsniveau geschiedt in goed onderling overleg tussen partijen.
Hierbij is bespreekbaar een oplevering in afgebouwde staat of een oplevering in casco staat, afhankelijk van de gewenste invulling van de betreffende gebruiker.

HUURTERMIJN
5 jaar met aansluitend een (optie)periodes van telkens 5 jaar. Kortere periodes in overleg.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

EQ Real Estate
076-205 51 41

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 70 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
990 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
28 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 250,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Van de Reijtstraat 30

€ 70 /m²/jaar