Markt 2 a 3621 AB Breukelen

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Het object aan de Markt 2a in Breukelen betreft een voormalig ABN AMRO bankkantoor met baliefunctie en heeft een metrage van circa 319 m² v.v.o., verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. Het object staat op een perceel van circa 224 m² eigen grond. Op het voor het object gelegen parkeerterrein zijn er ruime openbare parkeervoorzieningen. Door de ruime opening tussen de twee verdiepingen en de lichtkoepel is er een uitstekende daglichttoetreding in het object.

LOCATIE
Het object ligt op een prachtige zichtlocatie aan de rand van de gezellige dorpskern van Breukelen. Deze dorpskern beschikt over een ruim aanbod voorzieningen, waaronder diverse kleinere delicatessenwinkels, maar ook winkels van landelijke ketens zoals Albert Heijn en HEMA. Tevens heeft de dorpskern de beschikking over een breed scala horecavoorzieningen, waaronder een restaurant van de bekende Loetje keten.

BEREIKBAARHEID
Per auto
Via de Straatweg en Brugoprit is de op- en afrit 5 “Breukelen” van de snelweg A2 in circa 3 autominuten vanaf het object bereikbaar. Hiermee is een perfecte ontsluiting in de richtingen van Amsterdam en Utrecht gewaarborgd.

Per OV
Streekbuslijn 120 rijdt via de nabij het object gelegen bushalte “Markt” tussen Amsterdam Zuidoost en NS-station Utrecht Centraal. Deze buslijn stopt tevens op NS-station Breukelen, vanwaar er directe verbindingen zijn met onder andere de Amsterdamse stations Centraal, Bijlmer ArenA, Duivendrecht en Sloterdijk, Utrecht Centraal, Rotterdam Centraal.

VLOEROPPERVLAK
De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 318,9 m².

begane grond Ca. 175,30
1e verdieping Ca. 143,60

ENERGIELABEL
A

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Breukelen-Nijenrode
Sectie: B
Nummer: 4463
Groot: 200 are, 24 centiare

KOOPPRIJS
Er wordt niet gewerkt met een vraagprijs, partijen dienen een bieding te doen naar eigen inzicht.

BESTEMMING
Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan Breukelen Centrum, vastgesteld bij raadsbesluit op 26 februari 2013, met als enkelbestemming Gemengd – 2 en als dubbelbestemming Waarde – Archeologie 1.

Volledigheidshalve verwijzen wij u voor het vigerende bestemmingsplan naar ruimtelijkeplannen[.]nl

AANVAARDING
De levering kan spoedig plaatsvinden.

VERKOOPPROCES
Het object wordt verkocht middels een gestructureerd verkoopproces. Bij de verkoop wordt een marketingperiode in acht genomen tot vrijdag 30 juli 2021, 12.00 uur.

Uw bieding (een bedrag te vermeerderen met kosten koper) dient u door middel van het biedingsformulier, welke is opgenomen in de dataroom, in de Nederlandse taal in te dienen. Biedingen dienen uiterlijk op vrijdag 30 juli 2021, 12.00 uur te zijn ingediend en ontvangen. Eventueel eerder uitgebrachte biedingen worden eveneens pas na vrijdag 30 juli 2021, 12.00 uur door verkoper in behandeling genomen.

Na ontvangst van uw bieding ontvangt u een bevestiging van ontvangst. Ten aanzien van een bieding geldt voorts dat deze uitsluitend in behandeling wordt genomen indien: deze is omschreven in een concreet bedrag in EUR, niet afhankelijk gesteld van eventuele andere bedragen en/of biedingen; is vermeld exclusief (notariële en overige) kosten en overdrachtsbelasting;
niet is uitgebracht op basis van “acte de command”/”voor zich of nader te noemen meester”.

Biedingen dienen te worden gericht aan:
Loyens & Loeff N.V., t.a.v. mr. W.A. Groen, met een kopie aan mr. M.A.M. van Bekhoven, Parnassuswef 300, 1008 BD te Amsterdam, e-mail: Wilfred[.]Groen[AT]loyensloeff[.]com met een kopie aan Marjolein[.]van[.]Bekhoven[AT]loyensloeff[.]com, tel: 020-578 5981.

DATAROOM
In de digitale dataroom zijn alle beschikbare rapportages opgenomen. Op verzoek kunt u toegang krijgen tot deze dataroom via een e-mail aan utrecht[AT]cushwake[.]com. Bij een verzoek dient u de volgende zaken mee te sturen:
-uittreksel Kamer van Koophandel (max. 1 jaar oud) inclusief een kopie legitimatiebewijs van de tekenbevoegde van deze entiteit indien kandidaat-koper een rechtspersoon/ vennootschap betreft;
-kopie legitimatiebewijs indien kandidaat-koper een natuurlijk persoon betreft.

ALGEMENE TRANSACTIEDOCUMENTEN
De in de dataroom opgenomen map omtrent het onderhavige object en de map ‘algemene transactiedocumenten’ vormen een onderdeel van de verkoop van het onderhavige object. Deze documenten vormen de basis voor de verdere uitwerking van de definitieve transactiedocumenten. Een bieder wordt geacht kennis te hebben genomen van deze informatie en hiermee akkoord te gaan.

BEZICHTIGINGEN
Wij stellen u graag in de gelegenheid het object te bezichtigen. Hiertoe zijn twee centrale bezichtigingsmomenten ingepland op:

- donderdag 17 juni 2021 van 10.00 uur tot 12.00 uur;
- donderdag 1 juli 2021 van 13.00 uur tot 15.00 uur.

Indien u van één van deze twee bezichtigingsmomenten gebruik wenst te maken, verzoeken wij u een e-mail te sturen aan utrecht[AT]cushwake[.]com.

GUNNING
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

TOT SLOT
Geen rechten kunnen ontleend worden aan deze advertentie.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 juni 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten

Oppervlakte
319 m²
Perceel
224 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
A 1,11

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Markt 2 a

Prijs n.o.t.k.