Dr. Ant. Mathijsenstraat 5 6021 CJ Budel

€ 2.150 /mnd

Omschrijving

Deze markante locatie in het centrum van Budel zal voor veel mensen een bekende plek zijn! De afgelopen jaren heeft hier immers de Rabobank haar onderkomen gehad. De redenen waarom de Rabobank destijds voor deze locatie gekozen heeft, begrijpen wij heel goed, namelijk een uitstekende zichtlocatie bij de entree van het centrumgebied, parkeren voor de deur en een zeer courante maatvoering. Maar dat is nog niet alles, want de Rabobank heeft deze locatie getransformeerd met een zeer moderne en hoogwaardige inrichting waar ook de volgende huurder nog heel veel plezier aan zal beleven.

Voordat de ruimte aan de nieuwe huurder wordt opgeleverd, zal de voorzijde nog een metamorfose ondergaan. Hierover later meer!

DE OMGEVING
De Dr. Ant. Mathijsenstraat is dé aanloopstraat naar het compacte, maar goed ingerichte centrum van Budel, met een gevarieerd winkelaanbod. Het pand bevindt zich in het winkelkerngebied. Budel wordt ook vaak bezocht door bezoekers uit België, maar ook vanuit de omliggende kernen en dorpen komen de mensen voor hun grotere inkopen of vóór de gezellige horeca naar Budel! Tevens staan er binnenkort ontwikkelingen aan te komen, o.a. nieuwbouw van de Jumbo en extra parkeerplaatsen in de onmiddelijke nabijheid van het pand.

INDELING EN INRICHTING
Fraaie entreepartij met dubbele deuren en veel glas. De entreehal is af te scheiden van de grote open kantoortuin middels een glazen vouwwand. De huidige ruimte ten behoeve van de geldautomaat wordt nog verwijderd en zal bij de entreepartij worden betrokken. De grote kantoortuin biedt toegang tot de twee achtergelegen spreekkamers en nog een separate werkplek die middels fraaie houten wanden is afgesloten van de kantoortuin. De kantoortuin is keurig afgewerkt met fraaie plafonds met verlichting, strakke wandafwerking, vloerbedekking en glazen scheidingswanden naar de spreekkamers. De twee spreekkamers zijn eveneens voorzien van airco. In de kantoortuin bevindt zich ook nog een TV-wall (wordt ter beschikking gesteld, aansluitingen en in werking stellen dient door huurder te geschieden).

De secundaire ruimten bestaan uit een kleine kantine met verzorgde pantry, separate toiletruimte en een technische ruimte waar ook een deel van de installaties van de bovenwoningen staan opgesteld. Er is een aparte serverruimte.
De huidige kantoortuin zal nog iets worden aangepast. De huidige ruimte van de geldautomaat zal bij de entreehal worden betrokken, waardoor deze groter zal worden dan de huidige maatvoering. Daarnaast zal de kantoortuin iets kleiner worden, omdat de berging van de bovenwoning iets zal worden vergroot, doch allemaal netjes afgewerkt! De tekening in deze brochure geeft een goede indicatie van de te realiseren situatie. Wanneer het pand aan de nieuwe huurder wordt opgeleverd, is de aanpassing gerealiseerd

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.150 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1940

Oppervlakten

Oppervlakte
197 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, toilet en pantry

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dr. Ant. Mathijsenstraat 5

€ 2.150 /mnd