Elisabethgaarde 22 -24 1403 KA Bussum

€ 1.000 /mnd

Omschrijving

Te huur aangeboden een kantoor-/praktijkruimte van 94 m² in de onderste laag van een appartementengebouw in Bussum-Zuid.

De praktijkruimte bestaat uit een drietal in grootte variërende behandel-/spreekkamers en een royale wachtruimte. Een van de behandelkamers beschikt over een eigen entree en zou derhalve onafhankelijk van de andere ruimtes kunnen worden gebruikt.

De unit wordt opgeleverd met verwarming door middel van radiatoren, een keukenblok en een toilet.

De ruimte is tevens voorzien van laminaatvloerbedekking, een systeemplafond met verlichtingsarmaturen en kabelgoten. Deze voorzieningen worden om niet aan de huurder ter beschikking gesteld. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie en de eventuele vervanging van deze voorzieningen.

Door de ligging in een woonomgeving en de beschikbare parkeergelegenheid leent de unit zich uitstekend voor de vestiging van medische of paramedische beroepsbeoefenaren.

Huurprijs: € 1.000,- per maand, vrij van BTW.

Bij wijze van voorschot wordt een bedrag van € 50,- exclusief BTW per maand in rekening gebracht voor het waterverbruik inclusief vastrecht, het elektraverbruik inclusief vastrecht voor de algemene ruimten en het elektraverbruik inclusief vastrecht voor de individuele ruimte.

Daarnaast wordt bij wijze van voorschot per maand een bedrag van € 65,- exclusief BTW in rekening gebracht voor stookkosten en warmtemeterkosten.

De afrekening van de servicekosten vindt jaarlijks plaats op basis van nacalculatie van de werkelijke kosten. Daarbij wordt 5% administratiekosten over de levering en diensten in rekening gebracht.

Aanvaarding in overleg

Gunning eigenaar voorbehouden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.000 per maand
Servicekosten
€ 50 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
94 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Elisabethgaarde 22 -24

€ 1.000 /mnd