Rivium Westlaan 42 2909 LD Capelle aan den IJssel

€ 100 /m²/jaar

Omschrijving

Zeer representatieve kantoorruimte met bedrijfs-opslagruimte die tevens gebruikt kan worden als showroom of winkelruimte op een zichtlocatie gelegen op het moderne kantorenpark Rivium te Capelle aan den IJssel. U kunt gebruik maken van 22 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het object is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Voor een overzicht van de indeling verwijzen wij u naar de plattegronden.

Gebruiksmogelijkheden: geschikt voor bedrijfs-opslagruimte en kantoordoeleinden.

Vloeroppervlakte: totaal circa 870 m² verdeeld over:
Bedrijfs-/opslagruimte: circa 254 m²
Kantoorruimte begane grond: circa 348 m²
Kantoorruimte 1e verdieping: circa 268 m²

Parkeervoorziening: Op eigen terrein zijn 22 parkeerplaatsen beschikbaar met twee laadpalen voor elektrische voertuigen.

Locatie/bereikbaarheid: Het kantorenpark 'Rivium' heeft een directe verbinding met rijksweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) en andere belangrijke uitvalswegen. De Maasboulevard geeft een goede verbinding naar het centrum van Rotterdam. Per openbaar vervoer is Rivium eveneens goed bereikbaar. Er is een eigen parkshuttle met een halte voor het kantoorgebouw die het park verbindt met metrostation Kralingse Zoom (8 min.) en Fascinatio / Brainpark III. Daarnaast wordt de parkshuttle de komende tijd verbonden met de waterbus die ook op Rivium een halte zal hebben en zijn er Gobikes beschikbaar. Metrostation Kralingse Zoom is op loopafstand gelegen en met buslijnen 97 en 98 verbonden met Rivium. Daarnaast is Rivium bereikbaar per watertaxi.

Opleveringsniveau: de ruimte wordt Turn-Key opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- alarminstallatie;
- airconditioning;
- vloerafwerking d.m.v. tapijttegels en PVC laminaat;
- pantry op de begane grond en luxe uitgebreide pantry op de 1e verdieping;
- internetaansluiting (glasvezel);
- apart dames en heren toilet (begane grond en 1e verdieping, en mindervaliden toilet (begane grond);
- douche (begane grond);
- verwarming middels radiatoren.

Aanvaarding: in overleg.

Huurprijs kantoorruimte begane grond met bedrijfs-opslagruimte: € 5.000,- per maand excl. BTW
Huurprijs kantoorruimte 1e verdieping: € 2.500,- per maand excl. BTW

Servicekosten: huurder beschikt over eigen meters t.b.v. de nutsvoorzieningen. Derhalve dient huurder zelf overeenkomsten te sluiten met desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing: De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.
Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, servicekosten en eventuele BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: de huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 5 jaar, aangevuld met 5 optiejaren. In overleg zijn afwijkende termijnen bespreekbaar.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen ter grootte van een betalingstermijn van 3 maanden huur inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW- status: verhuurder wenst te opteren voor BTW- belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW- belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Rivium Westlaan 42 te Capelle aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 100 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
616 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 3000 m tot 4000 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m, metroknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m, Tramhalte op 2000 m tot 3000 m en tramknooppunt op 2000 m tot 3000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 2000 m tot 3000 m, ontspanning op 500 m tot 1000 m, restaurant op 500 m tot 1000 m en winkel op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
22 niet-overdekte parkeerplaatsen

NVM makelaar

Van Herk Bedrijfsmakelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0180-530000

Omgeving

Rivium 2e straat, Capelle aan den IJssel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rivium Westlaan 42

€ 100 /m²/jaar