De Linie 1 2905 AX Capelle aan den IJssel

€ 420 /mnd

Omschrijving

Op steenworp afstand van het winkelcentrum en het metrostation bevindt zich dit verzamelgebouw met diverse kantoorruimtes. Via de lichte entree aan de voorzijde van het gebouw heeft u toegang tot de ruimtes. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een parkeerterrein (gratis) dat overdag bereikbaar is voor uw bezoekers en ’s avonds wordt afgesloten.

De voorkeur van de verhuurder gaat uit naar het gebruik als kantoor-/praktijkruimte ten behoeve van een (para)medisch bedrijf.

Oppervlakte:
De unit gelegen op de tweede verdieping ter grootte van ca. 53 m². (Het betreft een bruto vloeroppervlakte). Tevens worden er grotere kantoorruimtes beschikbaar aangeboden, neem hiervoor contact op met ons kantoor.

Voorzieningen:
• Representatieve entree;
• Gezamenlijke dames- en herentoilet op iedere verdieping;
• Invalidentoilet;
• Personenlift;
• Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
• Zonwering aan de zonzijde door middel van screens;
• Verwarming middels radiatoren;
• Pantry;
• Topkoeling;
• Voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Ligging en bereikbaarheid:
Het complex is gelegen in het centrum van Capelle aan den IJssel met in de directe nabijheid winkelcentrum de Terp, winkelcentrum De Koperwiek en het metrostation. Zowel metrostation als winkelcentra bevinden zich op loopafstand. Het object is per auto goed bereikbaar via de rijkswegen A16 en A20 op circa 5 autominuten.

Energielabel:
Het object beschikt over energielabel C.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 420,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 175,- per maand exclusief BTW ten behoeve van de navolgende leveringen en diensten:
• Serviceabonnementen, elektriciteitsverbruik, brandstofverbruik, watergebruik, verbruiksmeting, bediening, storingen verhelpen, keuringskosten e.d. ten behoeve van de centrale verwarmingsinstallatie(s), hydrofoorinstallatie(s), liftinstallatie(s), zwakstroominstallatie(s), zonwering, brandmeldinstallatie, poorten, overige installaties en apparatuur;
• Levering t.b.v. eigen ver-/gebruik van huurder van elektra, water en verwarming, daaronder begrepen de kosten van meterhuur;
• Gemeenschappelijke verlichting, daaronder begrepen de kosten van armaturen, buizen en lampen;
• Eigen risico glas van alle ruimten;
• Wassen van alle ruiten en kozijnen aan de buitenzijde;
• Vuilafvoer en alles wat daarvoor nodig is;
• Schoonhouden van de algemene ruimtes, terreinen, parkeerruimten, wegen etc. het sneeuwvrij houden daaronder begrepen;
• Onderhoud en vervanging van de plantenbakken en van meubilair en stoffering in de algemene/gemeenschappelijke en dienstruimten;
• Overige leveringen en diensten;
• Administratiekosten ad. 5% over de hiervoor vermelde leveringen en diensten te verhogen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Het verbruik van warmte, water en elektra wordt door middel van een tussenmeter verrekend.

Huurbetaling:
De maandelijkse huurpenningen, servicekosten en omzetbelasting worden door de beheerder van de verhuurd geïncasseerd middels automatische incasso.

Oplevering:
In overleg, kan per direct.

Huurtermijn:
5 jaar. Een kortere huurperiode is bespreekbaar.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huurverplichting, inclusief servicekosten en BTW.

Omzetbelasting:
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Algemeen:
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 420 per maand
Servicekosten
€ 175 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979

Oppervlakten

Oppervlakte
53 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Topkoeling, inbouwarmaturen, liften, systeemplafond, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Kantorenpark, stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en metrohalte op minder dan 500 m

Omgeving

Scandinavischebuurt, Capelle aan den IJssel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Linie 1

€ 420 /mnd