Fascinatio Boulevard 1158 2909 VA Capelle aan den IJssel

€ 3.280 /mnd

Omschrijving

Bent u op zoek naar een modern onderscheidend kantoor op een goed bereikbare locatie? Dan is deze kantoorunit aan de Fascinatio Boulevard absoluut de moeite waard.

De aangeboden kantoorunit ligt op de tweede en derde verdieping van het bedrijfsverzamelcomplex "Domius Invius”. Bij de realisatie van het de kantoorunit is gekozen voor een functionele indeling én is er een vide gemaakt wat de kantoorunit nog meer allure heeft gegeven.

Het complex is gelegen in de wijk Fascinatio te Capelle aan den IJssel, deze wijk is gelegen langs de Abram van Rijckevorselweg (N201). Dit maakt het complex uitstekend bereikbaar via eigen vervoer, binnen enkele autominuten zijn de snelwegen (A16 en A20), Capelle aan den IJssel en Rotterdam te bereiken.

Ook middels het openbaar verroer is het complex goed te bereiken, metro- en busstations “Capelsebrug” en “Kralingsezoom” zijn beide op loopafstand en bieden een goede verbinding met Rotterdam-Centrum en de NS-stations CS, Blaak en Alexander.

Metrages (VVO)

Tweede verdieping: circa. 120 m2

Derde verdieping: circa. 80 m2

Parkeren

Op het parkeerdeck zijn twee privé parkeerplaatsen beschikbaar voor de gebruiker van deze kantoorunit. Het parkeerdeck is te bereiken middels een hellingbaan aan de zijkant van het complex en wordt afgesloten middels een elektrische poort.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het gebouw een “Bedrijf” bestemming. Hierdoor zijn bedrijven tot en met milieu categorie 3, kantoren, dienstverlenende en maatschappelijke bedrijven toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Brandpreventiemiddelen
- Dauerluftung
- Glasvezelverbinding
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Kunststofkozijnen
- Pantry
- Stucwerkwanden
- Toiletruimte
- Te openen ramen
- Vloerbedekking
- Wandradiatoren
- Zonwering

Huurcondities

Huurprijs: € 3.280,- per maand exclusief btw.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 5 jaar.

Servicekosten: € 159,- per maand exclusief btw.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorunit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Fascinatio Boulevard 1158 in Capelle aan den IJssel aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorunit inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.280 per maand
Servicekosten
€ 159 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A++

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Omgeving

Fascinatio-oost, Capelle aan den IJssel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Fascinatio Boulevard 1158

€ 3.280 /mnd