Burgemeester Mooijstraat 5 1901 EP Castricum

Prijs op aanvraag

Omschrijving

TE KOOP: voormalig ING bankkantoor aan de Burgemeester Mooijstraat 5 in Castricum.

Introductie
Het object aan de Burgemeester Mooijstraat 5 in Castricum, gebouwd in 1980, is tot voor kort in gebruik geweest als ING bankkantoor met baliefunctie. De totale vloeroppervlakte van het object bedraagt 493,37 m², verdeeld over 3 bouwlagen. Het object staat op een perceel eigen grond van circa 301 m².
Het object is gelegen in het winkelgebied van Castricum, met een zeer divers winkelaanbod.

Locatie
Castricum kent een sterke toerismesector, dankzij haar ligging; het heeft duinen en strand.
Het object ligt midden in het winkelgebied van Castricum, met een ruim aanbod aan winkels van landelijke ketens zoals Kruidvat, Xenos en Aldi, maar ook een variatie aan kleinere winkels waaronder een slager, bakker en diverse eetgelegenheden.

Bereikbaarheid
Het object is zowel met eigen en openbaar vervoer goed bereikbaar. Op circa 7 autominuten is, via de N203, de afslag A9 gelegen, hiermee is een perfecte ontsluiting in de richtingen van o.a. Amsterdam en Alkmaar gewaarborgd. Op korte loopafstand is het Station van Castricum gelegen met directe verbindingen in de richting van o.a. Alkmaar, Amsterdam, en Utrecht.

Gestructureerde verkoop
Het object wordt verkocht middels een verkoop bij inschrijving. Uw onvoorwaardelijke bieding (een bedrag te vermeerderen met kosten koper) dient uiterlijk donderdag 8 juli 2021 om 12.00 uur door middel van het biedingsformulier, welke is opgenomen in de dataroom, in de Nederlandse taal te zijn ingediend en ontvangen.

Verkoopinformatie
Richtprijs: EUR 485.000,-- k.k.
Omzetbelasting: Niet van toepassing.

Bestemming
Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan Centrum, Castricum, onherroepelijk op 23 mei 2013, met als enkelbestemming Centrum-1. Volledigheidshalve verwijzen wij u voor het (volledige) vigerende bestemmingsplan naar

Oppervlakte
Begane grond circa 238,76 m²
1e verdieping circa 238,73 m²
2e verdieping circa 15,88 m²
Totaal circa 493,37 m²

Bezichtigingsdagen
Wij stellen u graag in de gelegenheid het object te bezichtigen. Hiertoe zijn twee centrale bezichtigingsmomenten ingepland op:
• Dinsdag 8 juni 2021 van 10.00 uur tot 12.00 uur;
• Donderdag 24 juni 2021 van 15.00 uur tot 17.00 uur.
Indien u van één van deze twee bezichtigingsmomenten gebruik wenst te maken, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met kantoor Cushman & Wakefield.

Per tijdsblok van 20 minuten zullen wij met een beperkt aantal personen bezichtigen. U ontvangt van ons een tijdstip waarop u het object kan bezichtigen. Zonder aanmelding en bevestiging met een tijdstip hiervan onzerzijds kunnen wij u helaas geen toegang tot het object verlenen. De bezichtigingen zullen conform de dan geldende RIVM richtlijnen plaatsvinden. Wij vragen u vriendelijk een mondkapje te dragen.

Toegang dataroom
In de digitale dataroom is uitgebreide informatie beschikbaar. Op verzoek (via kantoor Cushman & Wakefield) kunt u toegang krijgen tot deze dataroom.

Bij een verzoek dient u de volgende zaken mee te sturen:
- uittreksel Kamer van Koophandel (max. 1 jaar oud) inclusief een kopie legitimatiebewijs van de tekenbevoegde van deze entiteit indien kandidaat-koper een rechtspersoon/ vennootschap betreft;
- kopie legitimatiebewijs indien kandidaat-koper een natuurlijk persoon betreft.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
493 m²
Perceel
301 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.