Zwaanstraat 7 J 5431 BP Cuijk

€ 38.220 /jr

Omschrijving

Representatieve ruimte van circa 291 m², in het centrum van Cuijk gelegen op de eerste verdieping en maakt onderdeel uit van een modern kantorencomplex gebouwd in 2012 met meerdere gebruikers, waaronder de gemeente Cuijk, Pantein en UWV. Direct tegenover de winkelpromenade "de Maasburg" en nabij het "Louis Jansenplein".
In het souterrain zijn 4 parkeerplaatsen die onderdeel vormen van het aanbod.

Begane grond: representatieve ruime entree-ontvangsthal met balie, voorzien van lift en trap;
1e verdieping: gezamenlijk bordes en vide aansluitend op de toegang naar de kantoorruimte. De beschikbare ruimte is afgewerkt ten behoeve educatie/opleiding en kan in principe behoudens door huurder nader in te vullen inrichting direct in gebruik genomen worden.

Algemeen ten aanzien van inrichting: systeemplafond met inbouwarmaturen; afgewerkte wanden en afgewerkte vloeren voorzien van vloerbedekking; verwarming en koeling via een lucht/watersysteem; ventilatiesysteem; eigen sanitair bestaande uit dames en herentoilet en pantry.
Het complex en de ruimte zijn toegankelijk gedurende werkdagen tussen 7:00-19:00 uur, het complex is voorzien van een centraal geregeld alarm.

Er is een voorschot servicekosten verschuldigd voor verbruikskosten kantoren (water, electra, verwarming maar ook centrale receptie, schoonhouden algemene ruimten etc.).

Huurder dient in overleg en naar behoefte een bijdrage te leveren aan de facilitaire dient van de Gemeente Cuijk. Zij regelt het facilitair beheer van de Dienstenas. Met hen zijn aanvullende afspraken te maken t.a.v. schoonmaak, koffievoorzieningen, gebruik vergaderfaciliteiten, e.d.

Het te huren deel valt onder bestemmingsplan Cuijk Centrum Dienstenas en is uitsluitend te gebruiken voor dienstverlening in de vorm van economische en maatschappelijke diensten aan derden.

Definitie dienstverlenend bedrijf/instelling:
Bedrijf of instelling waarvan de werkzaamheden bestaan uit het verlenen van economische en maatschappelijke diensten aan derden, waarbij direct contact met de klant centraal staat. Verhuurder heeft een voorkeur voor een invulling die aansluit bij de andere gebruikers, in sociale, maatschappelijke sector, instellingen etc.

Huurovereenkomst op basis van het laatste model ROZ met bijzondere en algemene bepalingen.
Als zekerheid dient voorafgaand aan de oplevering een bankgarantie of waarborgsom overhandigd te worden ter hoogte van drie maanden huur incl. BTW en servicekosten.
Verhuur zonder BTW opslag is bespreekbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 38.220 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
291 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten en systeemplafond

Energie

Energielabel
C 1,24

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Busknooppunt op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zwaanstraat 7 J

€ 38.220 /jr