Belle van Zuylenlaan 5 4105 JX Culemborg

€ 125 /m²/jaar

Omschrijving

In deze verzorgd afgewerkte kantoorvilla ligt op de 2de etage een zelfstandige kantooretage van 350 m², ook huur in delen is bespreekbaar. Oppervlakte eventueel uit te breiden met 110 m² ruimte op de bovengelegen verdieping.

Het gebouw ligt op zichtlocatie in een groene omgeving op de rand van wonen en een kleinschalig kantorenpark. Op gunstige afstand van de Rijksweg A2, daarnaast maakt de centrale locatie van Culemborg in het land dit tot een ideale vestigingsplaats niet alleen voor lokale bedrijven maar ook (boven-) regionaal actieve ondernemingen.

De kantoorruimte in het kort:
• Fijne werkplek met veel lichtinval door de glazen scheidingswanden
• Direct gebruiksklaar voor de nieuwe huurder
• LED verlichting / airco-installatie
• Moderne keuken(s) en sanitair
• Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak om vrijblijvend binnen te kijken, een digitale rondleiding behoort ook tot de mogelijkheden.

HUURPRIJS:
€ 125,= per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

INDELING:
Vanaf de Belle van Zuylenlaan bereikt u de entree van het gebouw terwijl u wandelt langs de groenvoorziening en over de toegangsbrug. De dubbele toegangsdeur biedt toegang tot een voorportaal en hal met lift en trappartij.

Op de 2de etage bevindt zich de eigen entree naar de beschikbare kantoor etage. De huidige indeling bestaat uit een open ontvangstruimte, 10 kantoorkamers van diverse afmetingen, in het midden van de etage liggen 2 pantry's en de sanitaire voorzieningen. De kantoorkamers zijn aan de raampartijen gesitueerd, daarnaast is gewerkt met glazen scheidingswanden waardoor de kantoren volop lichtinval hebben.

OVERIGE:
* Aanvaarding in overleg, per direct mogelijk.
* De etage is recent volledig gemoderniseerd en voorzien van nieuwe muur- en vloerafwerking, glazen scheidingswanden, systeemplafond met LED-verlichting, 2 keukenblokken, 2 toiletten, airco- en CV-installatie.
* Bij gedeelde huur is een oppervlakte iets groter of kleiner dan de helft van de ruimte mogelijk. De ruimten worden dan gesplitst op een wijze dat ieder deel is voorzien van een eigen entree, pantry en toilet.
* De servicekosten omvatten diverse onderhoudszaken van de aanwezige installaties zoals CV, brandmeldinstallatie, screens voor de ramen, airco, lift, brandblusmiddelen, maar ook glasbewassing buiten, schoonmaak en verbruik elektra van de gemeenschappelijke ruimten, gas- en waterverbruik, glasverzekering. Er vindt jaarlijks een afrekening plaats van de kosten. Op dit moment bedragen de servicekosten ca. € 21,= per m² per jaar excl. BTW.
* De kosten voor het verbruik van electra zullen door het nutsbedrijf rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht. Bij deelverhuur zal dit opgenomen worden in de servicekosten.
* Betaling: per kwartaal vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met servicekosten en BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Het kantoorgebouw is vanwege de gunstige ligging makkelijk bereikbaar. De A2 bevindt zich op korte afstand en het treinstation van Culemborg ligt op fietsafstand c.q. circa 10 minuten loopafstand. Het levendige centrum van Culemborg biedt goede voorzieningen op gebied van winkels en horeca.

Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht (ieder kwartier) en ’s-Hertogenbosch (ieder half uur).

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Culemborg West’ en heeft als bestemming ‘kantoor’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 21 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
460 m² (in units vanaf 110 m²)
Perceel
1.163 m² (in units vanaf 110 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C 1,22

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en in woonwijk
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Belle van Zuylenlaan 5

€ 125 /m²/jaar