Belle van Zuylenlaan 7 -9 4105 JX Culemborg

€ 125 /m²/jaar

Omschrijving

Op de bovenste etage van deze representatieve kantoorvilla is een pent-office te huur met balkon en fraai uitzicht.

Het kantoor heeft een oppervlakte van ca. 280 m², verdeeld over 7 kantoorkamers, een vergaderruimte, archief-/patchruimten, 2 pantry's en 2 toiletten. Volop parkeergelegenheid op eigen terrein en in de nabije omgeving.

De ruimte is geschikt om in delen te verhuren, dit is mogelijk voor een oppervlakte van ca. 110 m², verdeeld over 3 kantoorkamers, een archief-/patchruimte, gemeenschappelijke pantry en toilet. Dit deel van de etage wordt gedeeld met één andere huurder (advocatenkantoor). Daarnaast is 170 m² volledig zelfstandige kantoorruimte beschikbaar, deze ruimte is verdeeld over 4 kantoorkamers, een vergaderruimte of ruim kantoor, een archiefruimte, pantry en toilet.

Het verzorgd afgewerkte gebouw is gelegen op de rand van wonen en bedrijvigheid en beschikt over voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw. De ligging op korte afstand van de Rijksweg A2 en de centrale locatie van Culemborg in het land maakt dit een ideale vestigingsplaats niet alleen voor lokale bedrijven maar ook (boven-) regionaal actieve ondernemingen.

De kantoorvilla is in 1999 gebouwd, bestaat uit 4 bouwlagen en wordt door de eigenaar zorgvuldig onderhouden.

HUURPRIJS:
€ 125,= per m² per jaar excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Op de 3de etage bevindt zich de entree naar de beschikbare kantoorruimte.
De ruimte omvat in totaal 7 kantoorkamers van verschillende afmetingen, de grootste kantoorkamers hebben openslaande deuren naar een balkon en fraai uitzicht, een grote vergaderkamer. Er zijn 2 archief-/patchruimten aanwezig, 2 pantry's en een 2 toiletten.

De kantoorkamers zijn aan de raampartijen gesitueerd waardoor de kantoren volop lichtinval hebben.

OVERIGE:
* Aanvaarding in overleg.
* De kantoren zijn voorzien van vloerbedekking, scheidingswanden, systeemplafond met verlichting, airco, verwarming middels radiatoren.
* Het advocatenkantoor huurt een deel van de ruimte aan de voorzijde van het gebouw.
De entree, pantry en toilet aan deze zijde worden gedeeld met deze huurder. De keuken is naast kastruimte, voorzien van een vaatwasser en koelkast.
* De servicekosten omvatten diverse onderhoudszaken van de aanwezige installaties zoals CV, brandmeldinstallatie, screens voor de ramen, airco, lift, brandblusmiddelen, maar ook glasbewassing buiten, schoonmaak en verbruik elektra van de gemeenschappelijke ruimten, elektra-, gas- en waterverbruik, glasverzekering. Er vindt jaarlijks een afrekening plaats van de kosten. Op dit moment bedragen de servicekosten € 29,= per m² per jaar excl. BTW.
* Betaling: per kwartaal vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Het verzorgd afgewerkte gebouw is gelegen op de rand van wonen en bedrijvigheid en beschikt over voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw. Indien u parkeert aan de voorzijde van het gebouw bereikt u de entree terwijl u wandelt langs de groenvoorziening en over de toegangsbrug. De dubbele toegangsdeur biedt toegang tot een voorportaal en hal met lift en trappartij.

Het kantoorgebouw is vanwege de gunstige ligging makkelijk bereikbaar. De A2 bevindt zich op korte afstand en het treinstation van Culemborg ligt op fietsafstand cq. circa 10 minuten loopafstand. Het centrum van Culemborg biedt goede voorzieningen op gebied van winkels en horeca.

Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 29.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht (ieder kwartier) en ’s-Hertogenbosch (ieder half uur).

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Culemborg West’ en heeft als bestemming ‘kantoor’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.

De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 29 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
280 m² (in units vanaf 110 m²)
Perceel
1.163 m² (in units vanaf 110 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C 1,22

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en in woonwijk
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Belle van Zuylenlaan 7 -9

€ 125 /m²/jaar