Erasmusweg 4 a 4104 AK Culemborg

€ 975 /mnd

Omschrijving

Kantoorruimte met een oppervlakte van ca. 80 m² te huur in representatief pand. De beschikbare ruimte is gelegen op de eerste verdieping.

De kantoorruimte is voorzien van o.a. een pantry, vloerbedekking, systeemplafond met verlichting en airco.
Het gebouw wordt met meerdere huurders gedeeld. Thans zijn er een incassobureau (begane grond), een technisch tekenbureau (2e verdieping) en een bedrijf in online live streaming (2e verdieping) gevestigd.

HUURPRIJS:
€ 975,= per maand excl. BTW en servicekosten.

INDELING:
Hoofdentree naar de 1e en 2de verdieping met intercomsysteem en brievenbussen, hal met trapopgang naar de 1e verdieping. Op de overloop van de 1e verdieping bevindt zich een meterkast, toilet en een kantoorruimte van 66 m² met pantry en ingebouwde kast. In dit kantoor bevindt zich tevens een CV-installatie.

OVERIGE INFO:
* Het pand is voorzien van een intercom en alarmsysteem.
* Verwarming middels radiatoren.
* ADSL Internet.
* Parkeerruimte direct naast het gebouw op eigen terrein.
* De meters van de nutsvoorzieningen staan op naam van één van de huurders op de tweede verdieping. Verbruik wordt gemeten middels tussenmeters. Huurders maken onderling afspraken over vergoeding aan de huurder die de meters op naam heeft staan.
* Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumentenprijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Het pand is gelegen aan de doorgaande weg tussen de Provinciale weg N320 en woonwijk Parijsch / centrum.
Vanwege de gunstige ligging is het gebouw makkelijk bereikbaar. De A2 bevindt zich op korte afstand en het treinstation van Culemborg ligt op fietsafstand c.q. circa 10 minuten loopafstand. Het centrum van Culemborg biedt goede voorzieningen op gebied van winkels en horeca.

Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 29.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, horeca, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht Centraal (ieder kwartier) en ’s-Hertogenbosch (ieder half uur).

BESTEMMING:
Het object valt onder het bestemmingsplan Bedrijventerrein Pavijen I t/m IV en heeft als enkelbestemming Bedrijf-1. Voor details en verdere bijzonderheden van het bestemmingsplan verwijzen wij naar de website ruimtelijkeplannen of u kunt de tekst bij ons kantoor opvragen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 975 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten

Oppervlakte
80 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.