Rijnzathe 12 6e verd 3454 PV De Meern

€ 100 /m²/jaar

Omschrijving

UNIEKE KANS: HOOGWAARDIG OPLEVERINGSNIVEAU VOOR SCHERPE HUURPRIJS | € 100,- per m²/per jaar!

In Rijnzathe 12 is Garden Business Centre Rijnzathe gevestigd. Het business centre bestaat uit hoogwaardige kantoor-en vergaderruimtes waarin het gemak van de huurder voorop staat. In de centrale lobby vindt u een volledige to-go shop met onder andere verse salades en broodjes. U onderneemt, Garden Business Centre doet de rest voor u. Door de ligging nabij de rijksweg A12 is de kantoorruimte zeer goed bereikbaar.

Op de 6e verdieping is er momenteel circa 735 m² VVO beschikbaar voor de verhuur. In overleg is het tevens mogelijk om huidig huurder van de 5e naar de 6e verdieping verplaatsen, waardoor de 5e verdieping beschikbaar komt. Daarnaast is het mogelijk om een deel van de 5e en een deel van de 6e verdieping te huren indien dit gewenst is. Al met al, tal van opties in deze representatieve kantoorruimte!

Omgevingsfactoren
Rijnzathe is gelegen in het gebied Oudenrijn - De Meern op zichtlocatie van de rijksweg A12 richting Den Haag en Arnhem. Oudenrijn betreft een menging van kantoorbestemming en lichte industrie waarbij de kantoren zich grotendeels bevinden parallel aan, en op zichtlocatie van de A12. Deze kantorenstrook aan de weg Rijnzathe bestaat uit hoogwaardige kantoren waar gerenommeerde partijen zijn gehuisvest, waaronder zakelijke dienstverleners als Rabobank, Albron en ISS Nederland. In de naast Oudenrijn gelegen woonwijk De Meern bevindt zich een winkelcentrum met een breed winkelassortiment.

Huurprijs
De huurprijs van het object bedraagt € 100,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De vaste servicekosten bedragen € 45,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. De servicekosten zijn voor de navolgende leveringen en diensten:

- Gas, water, licht
- Gebouw gebonden services (lift, klimaatsysteem e.d.)
- Onderhoud groenvoorziening
- Pandbeveiliging
- Gebruik van binnenplaats
- Gebruik van pantry met heetwaterkraan

Opleveringsniveau
- Nette entree
- Lift
- Pantry
- Te openen ramen
- Toiletgroepen
- Kabelgoten voorzien van elektra en data-bekabeling
- Huidige vloerbedekking
- Huidige kamerindeling

Bestemming
Kantoorruimte ten behoeve van bureauwerkzaamheden.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
Rijnzathe is aan de rijksweg A12 gelegen. Door de ligging nabij diverse knooppunten van snelwegen is Rijnzathe goed bereikbaar per auto.

Openbaar vervoer
Voor de deur stoppen bussen in de richting van De Meern-Oost en Utrecht CS.

Parkeren
Gardens Business Centre Rijnzathe beschikt over voldoende parkeerplaatsen. De kosten bedragen € 825,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Beschikbaarheid
Per direct.

Huurtermijn
Flexibele huurtermijnen, lopende tot uiterlijk 28 februari 2024. De mogelijkheid bestaat om langer te huren, er dienen dan nieuwe afspraken te worden gemaakt met de eigenaar.

Huurbetaling
Per 1 (één) maand vooruit.

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 100 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 45 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
735 m² (in units vanaf 300 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.