Rijnzathe 6 3454 PV De Meern

€ 140 /m²/jaar

Omschrijving

Wees welkom. De dag begint goed als je dit kantoor binnenstapt. Je voelt de energie, ontmoet mensen en pakt een lekkere cappuccino. Of je nu naar je eigen kantoor gaat of nog even in de algemene ruimte je mail weg werkt of een krantje pakt. Dit is een ruimte die verwelkomt.

NEW DELPHI
Dit markante gebouw ondergaat momenteel een alomvattende renovatie waardoor het object op duurzame wijze een nieuwe toekomst in zal gaan.
Het thema ''nieuwe zakelijkheid'' zal worden uitgelicht en terug komen in de algehele beleving van het gebouw. Hierbij wordt voorzien in een grootschalig ‘’centraal hart’’ met hierin onder andere een open entree, bedrijfsrestaurant en vergaderfaciliteiten.
Het gebouw ademt ontwerp. Visie, strakke lijnen en pure materialen, een uniek concept teruggehaald naar de hedendaagse tijd. Een tijdloos ontwerp waar ruimte en werken bij elkaar komen. Een uniek kantoorgebouw wat een nieuwe invulling krijgt.

Metrage
Voor de verhuur is beschikbaar een metrage van in totaal circa 6.680 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld als volgt :

Begane grond ca. 980 m² v.v.o.
1e verdieping ca. 2.645 m² v.v.o. VERHUURD
2e verdieping ca. 1.960 m² v.v.o.
3e verdieping ca. 1.960 m² v.v.o.
4e verdieping ca. 1.780 m² v.v.o.

Genoemde metrages zijn inclusief een aandeel in de algemene ruimte van het kantoorgebouw. Deelverhuur is bespreekbaar vanaf circa 890 m² v.v.o.

Opleveringsniveau
De ruime, flexibele en efficiënte verdiepingsvloeren zijn naar wens in te delen. Graag maken we voor u een passende efficiënte indeling. Indien wenselijk kunnen we uw kantoor zelfs turn-key opleveren.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Het kantoorgebouw is te bereiken via de rijksweg A2 richting Amsterdam en Den Bosch en de A12 richting Den Haag en Arnhem middels op- en afrit welke gelegen zijn op enkele minuten rijafstand. Via het verkeersknooppunt Oudenrijn zijn tevens de rijkswegen A27 en A28 binnen enkele minuten bereikbaar.

Openbaar vervoer
Het kantoorgebouw is per bus goed te bereiken middels buslijn 24 welke een directe verbinding heeft met het Centraal Station Utrecht. De halte voor deze lijn bevindt zich voor de ingang van het gebouw en stopt op deze locatie tijdens spitsuren 6 keer in het uur. De reistijd van en naar het Centraal Station bedraagt circa 15 minuten.

Parkeren
Ruime parkeergelegenheid, ca. 250 parkeerplaatsen en laadpalen op eigen terrein

Huurprijs
EUR 140,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.
EUR 750,- per parkeerplaats per jaar, dit te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten dienen nog te worden vastgesteld waarbij o.a. het pakket aan leveringen en diensten dient te worden bepaald.

Aanvaarding
In overleg, de renovatiewerkzaamheden zijn reeds gestart.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW.

Zekerheidstelling
Een doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 (drie) maanden huur vermeerderd met BTW.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Disclaimer
Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verhuurder c.q. eigenaar. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 140 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
6.680 m² (in units vanaf 890 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
F 1,69

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.