Distributieweg 5 2645 EG Delfgauw

€ 2.750 /mnd

Omschrijving

Moderne kantoorverdieping beschikbaar voor de verhuur op bedrijventerrein “Ruyven” in Delfgauw. De kantoorverdieping heeft een eigen entree op de begane grond en maakt onderdeel uit van een hoekpand met een glazen gevel. Door deze glazen gevel komt er veel daglicht binnen en is de ruimte een fijne lichte werkomgeving voor uw onderneming.

Het bedrijventerrein “Ruyven” waar de kantoorverdieping is gelegen staat bekend om een uitstekende bereikbaarheid. De op- en afritten van de A13 (Den Haag – Rotterdam) ter hoogte van afslag Delft-zuid zijn binnen enkele minuten te bereiken. Via overige uitvalswegen, waaronder de N470, zijn onder andere het centrum van Delft, het centrum van Zoetermeer en de A12 (Den Haag – Utrecht) snel te bereiken.

Aan het einde van de Distributieweg is er een bushalte waar ieder half uur bussen vertrekken naar het NS – station in Delft.

Metrages (BVO)

Kantoorverdieping: circa. 205 m2 BVO

Parkeren

Op het buitenterrein zijn 5 privé parkeerplaatsen voor de gebruiker van de kantoorverdieping gereserveerd. In overleg met de verhuurder is de mogelijkheid bespreekbaar om dit aantal uit te bereiden met 3 extra privé parkeerplaatsen.

Bestemmingsplan

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 4.1 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten' toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Dames en herentoilet
- Pantry
- Stucwerkwanden
- Vloerbedekking
- Wandradiatoren
- Zonwering

Optioneel: Opslagruimte

De mogelijkheid is aanwezig om op de begane grond extra opslagruimte van circa. 50 m2 te huren. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de huurvoorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Huurcondities

Huurprijs: € 2.750,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar.

Voorschot G/W/E : € 150,- per maand excl. BTW.

Overige servicekosten: € 50,- per maand excl. BTW (voor o.a. ramen wassen en terrein onderhoud).

Aanvaarding: vanaf 1 oktober 2021.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring:

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.750 per maand
Servicekosten
€ 200 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-10-2021

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
205 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Distributieweg 5

€ 2.750 /mnd