Cyclotronweg 27 2629 HN Delft

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Op bedrijventerrein Technopolis is nu een kantoor-/ bedrijfsruimte te huur op de eerste etage van een bedrijfsgebouw met zelfstandige entree op de begane grond.

LOCATIE & BEREIKBAARHEID:
Bedrijventerrein Technopolis is een bedrijventerrein in de gemeente Delft. Rondom de locatie zijn een aantal bedrijven gevestigd, waaronder TNO en de TU Delft. De locatie ligt zeer nabij de toegangsweg van het bedrijventerrein.
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen aan de Cyclotronweg in Delft n de oksel van de N470 en de A13. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar. De Rijksweg A13 ligt nabij de A4 en A12 waardoor de bereikbaarheid naar Zoetermeer, Rotterdam, Den Haag en het Westland zeer goed is.

INDELING EN OPPERVLAKTEN:
circa 130 m² v.v.o. kantoorruimte, welke is verdeeld in een verschillende ruimtes;

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het kantoorpand wordt casco opgeleverd in huidige staat en is voorzien van o.a.:

* gescheiden entree op de begane grond (nog te realiseren);
* deels vloerbedekking;
* glazen pui voorzijde;
* lichtstraat
* systeemplafond v.v. armaturen;
* pantry;
* toilet;

De kantoorruimte wordt geleverd in de huidige staat. Met eventuele huurderswensen kan in overleg met verhuurder rekening worden gehouden.

BEZICHTIGINGEN:
Uitsluitend op afspraak.

OPLEVERING:
In overleg

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs:
€ 675,-- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn:
Uitgangspunt is 5 jaar. Afwijkende termijnen in overleg

Opzegtermijn:
12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

B.T.W.
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90 % of meer gebruikt voor met BTW -belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder, gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan BTW dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen BTW over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Servicekosten:
- Nader te bepalen

De elektra wordt middels een tussenmeter geregistreerd. Voor het verbruik van gas dienen nadere afspraken te worden gemaakt.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een waarborgsom storten ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud verhuurder:
Indien overeenstemming wordt bereikt met een nieuwe huurder over prijs en voorwaarden zal dit
altijd zijn onder voorbehoud van goedkeuring door de verhuurder. Door verhuurder zal een screening plaatsvinden. Pas na een conveniërende uitkomst van deze screening zal de huurovereenkomst definitief worden aangegaan en/ of aanvullende voorwaarden worden gesteld.

Inspectie:
Verhuurder behoudt zich het recht om het pand regelmatig te inspecteren .

INLICHTINGEN EN BEZICHTIGINGEN:
SANTEN & GASILLE Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V.
Oude Liermolenweg 3
2678 MN DE LIER
0174-511300

COURTAGE:
Indien een transactie tot stand wordt gebracht zult u Santen & Gasille Bedrijfsmakelaars B.V. hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

AANSPRAKELIJKHEID:
Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016

Oppervlakten

Oppervlakte
130 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Cyclotronweg 27

Huurprijs op aanvraag