Pettelaarpark 1 5216 PC Den Bosch

€ 135 /m²/jaar

Omschrijving

Locatie
Het Pettelaarpark is direct aan de op- en afritten van de A2 gelegen; de belangrijkste verkeersader van Nederland. Het park is onder meer bekend vanwege het Provinciehuis, maar ook vanwege de vestigingen van Canon, Van Iersel en Luchtman Advocaten, Dura Vermeer, ENCI, Volksbank, BDO, Ctac en het Mövenpick Hotel.

De bourgondische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch bevindt zich op korte afstand en de bereikbaarheid met de bus is uitstekend geregeld, temeer vanwege het transferium naar de binnenstad dat ook op Pettelaarpark is gesitueerd. Pettelaarpark 1 ligt nabij de entree van het kantorenpark.

Object
Pettelaarpark 1 is een fraai gebouw uitgevoerd in totaal zeven bouwlagen. Het gebouw bevindt zich op een groot perceel, waar naast parkeren nog veel ruimte is voor uitgebreide groenvoorzieningen. Het totale gebouw is in 2017 door Dura Vermeer betrokken. Vanwege de verkoop van een van de bedrijfsonderdelen, is er thans ruimte voor onderverhuur beschikbaar. Het betreft de bovenste twee bouwlagen:
- 5de verdieping circa 431 m²;
- bovenste verdieping circa 182 m².
De kandidaat huurder kan tevens gebruik maken het in het kantoor aanwezige bedrijfsrestaurant en de vergaderfaciliteiten.

Opleveringsniveau
Het pand kent een hoogwaardig opleveringsniveau en is onder andere voorzien van moderne technische installaties, liften, nieuwe sanitaire groepen en een fraaie entree. Op verzoek van huurder kan een aanvulling hierop worden aangeboden met stoffering en kantoorindeling. De foto's die zijn bijgevoegd geven een goede impressie van de kwaliteit van het gebouw en opleveringsniveau, maar kunnen op andere etages gemaakt zijn dan die voor verhuur beschikbaar komen.

Parkeren
Bij het gebouw behoren voldoende parkeerplaatsen. Per 30 m² kantoorruimte kan een (1) parkeerplaats beschikbaar worden gesteld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
613 m² (in units vanaf 431 m²)
Perceel
5.740 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 0,95

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
30 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 300,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pettelaarpark 1

€ 135 /m²/jaar