Het Zuiderkruis 61 5215 MV Den Bosch

€ 145 /m²/jaar

Omschrijving

Locatie
Bedrijvenpark De Brand (en dus ook het kantoorgebouw Artiqua) zijn beide uitstekend bereikbaar via het regionale en nationale wegennetwerk. Op een steenworp afstand is afslag nummer 21 van de A2 (Veghel) gelegen, met een directe verbinding naar het centrum van 's-Hertogenbosch en (via de N279) naar Veghel en Helmond.

De Brand is een kwaliteitslocatie. Er zijn meer dan 75 bedrijven gevestigd met een 'mix aan soorten' bedrijfsactiviteiten; van kantoorgebruikers (met name gevestigd aan Het Zuiderkruis), groothandelsbedrijven tot aan logistieke dienstverleners.

Door zijn ligging aan het uiteinde van de centrale as, Het Sterrenbeeld, vormt kantoorgebouw Artiqua het centrale gezichtspunt van De Brand. Het gebouw ligt van alle gebouwen het meest prominent aan de A2 en kan niet dus gemist worden.

Object
Kantoorgebouw Artiqua bestaat uit drie bouwdelen. Detron huurt bouwdeel C. Bouwdeel B is onlangs verhuurd en wordt eind 2020 in gebruik genomen. In bouwdeel A huurt Kaizen Institute de derde verdieping. Dit betekent dat de begane grond, de eerste en tweede verdieping nog voor verhuur beschikbaar zijn.

Het gaat om circa 315 m² kantoorruimte op de begane grond, circa 335 m² kantoorruimte op de eerste verdieping en circa 347 m² kantoorruimte op de tweede verdieping. Bouwdeel A beschikt over een eigen entree, personenlift en trappenhuis dat gemeenschappelijk gebruikt kan worden door de gebruikers van bouwdeel A.

In totaal is er circa 997 m² kantoorruimte te huur, met dien verstande dat deelverhuur per etage (of eventueel 2 etages) zeker tot de mogelijkheden behoort. Het gaat dan om circa 315 m² of om 650 m².

Opleveringsniveau
Het basis opleveringsniveau van kantoorgebouw Artiqua is representatief en hoogwaardig. De vloervelden zijn overwegend kolomvrij uitgevoerd. Door het vele glas is er sprake van een open werksfeer. Aan de buitenzijde van het gebouw zijn zonnescreens geplaatst; door de aanwezigheid van een luchtbehandelingsinstallatie (topkoeling) is het binnenklimaat ook in de zomermaanden goed beheersbaar.

De kantooretages zelf zijn nog voorzien van een inbouwpakket, aangebracht door de vorige huurder. Dit bestaat onder andere uit stoffering, een (beperkte) indeling met systeemwanden, databekabeling in de wandgoten et cetera. Verhuurder is echter bereid, op wens van huurder, te investeren in het aanpassen van het inbouwpakket zodat de ruimte aan de wensen van de huurder voldoet.

Energielabel
Kantoorgebouw Artiqua beschikt over een label A.

Parkeren
Op eigen terrein, direct nabij de entree van bouwdeel A, zijn parkeerplaatsen aangelegd. Parkeerplaatsen kunnen op basis van een parkeernorm van 1 plaats op 50 m² worden gehuurd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 145 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
997 m² (in units vanaf 315 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Het Zuiderkruis 61

€ 145 /m²/jaar