Europalaan 9 a 5232 BC Den Bosch

€ 135 /m²/jaar

Omschrijving

Modern, representatief én duurzaam kantoorpand van circa 679 m²
Gelegen op een hoek aan de Europalaan op De Herven
Parkeergelegenheid (minimaal 18 plaatsen) op eigen terrein.

Locatie
Het gebouw is in de oksel (hoek locatie) van de Europalaan op De Herven gelegen. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend; de op- en afritten van en naar de A2 zijn op zeer korte afstand (slecht 1 minuut) gelegen. De A2 staat in directe verbinding met de A50 en A59. Maar ook de belangrijkste verbindingswegen van en naar het centrum van 's-Hertogenbosch en Rosmalen liggen op 'steenworp afstand'. Door de aanwezigheid van een bushalte aan de overzijde van het gebouw is de locatie ook per openbaar vervoer bereikbaar.

De zone pal aan de A2, waartoe de Europalaan behoort, is in de afgelopen jaren min of meer getransformeerd tot een volwaardige kantoorzone. Onder andere ABAB Accountants, SAP, Dessault/Quintiq, Dimensys, Marktlink, Panasonic, Manpower, het hoofdkantoor van JumpXL, ProFa Automatisering, Michelin Nederland, Endologix, maar ook accountantskantoren zoals Q-Concepts en Hermans zijn in dit deel van de stad gehuisvest.

De Herven is een modern bedrijvenpark dat voor het overige een mix aan bedrijvigheid kent, waaronder de Bossche Woonboulevard (met ondersteunende horeca), diverse dealerbedrijven (automotive), logistieke en producerende bedrijven.

Object
Na een grondige renovatie is er sprake van een modern, representatief én zelfstandig te gebruiken (kleinschalig) kantoorpand. De eigen identiteit is maximaal te waarborgen. Er is voldoende ruimte om een eigen bedrijfsnaam of logo aan de gevels te voeren.

In totaal zal het kantoorpand uit circa 679 m² kantoorruimte bestaan, verdeeld over circa 554 m² (!) kantoorruimte op de begane grond en circa 125 m² op de verdieping. De kantoren op de begane grond worden in beginsel in een 'zo open mogelijke structuur' gerealiseerd. De meegeleverde beelden/impressies spreken voor zich.

Uiteraard is inspraak van de gebruiker in de wijze van opleveren (nog) mogelijk. Zo is de op de begane grond ingetekende 'kasruimte' optioneel. Dat geldt overigens voor meer onderdelen van het opleveringsniveau. Met andere woorden: graag komen wij met u in contact over de definitieve wijze van opleveren en de daarbij behorende huurprijs van de kantoorruimte.

Opleveringsniveau
In de basis wordt een compleet gerenoveerd kantoorpand opgeleverd, inclusief de bijbehorende gebouw gebonden installaties (zoals LED verlichting, verwarming, ventilatie, koeling, sanitaire ruimten, pantry/keukenblok, et cetera). Afstemming van dit alles tussen verhuurder en huurder is mogelijk en wenselijk.

De gebruiker zal in beginsel alleen nog maar hoeven te investeren in het gebruiksklaar maken van het kantoorpand, waaronder een eventuele indeling met spreekkamers, ICT, eventuele raamdecoratie en dergelijke.

Energielabel
Na de renovatie zal er een energielabel aangereikt worden. Het label zal een A-label zijn.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
679 m²
Perceel
1.048 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Bedrijventerrein De Herven, Den Bosch

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Europalaan 9 a

€ 135 /m²/jaar