Rijnstraat 495 a-b 5215 EJ Den Bosch

€ 150 /m²/jaar

Omschrijving

Locatie
De Rijnstraat maakt deel uit van een dynamische 'woon-werk-omgeving' in het zuidoostelijke deel van Den Bosch. De bereikbaarheid van de locatie met eigen vervoer is goed tot uitstekend te noemen; de op- en afritten van en naar de A2 bevinden zich op slechts 3 autominuten afstand. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed te noemen; in de directe omgeving zijn bushaltes aanwezig, waardoor er een frequente verbinding bestaat met onder andere het NS Station.

Op slechts één minuut loopafstand ligt een buurtwinkelcentrum met onder andere een grote supermarkt en enkele winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Object
Onderhavige kantoorruimte is gelegen op de eerste en tweede verdieping van het kantoorgebouw aan de Rijnstraat. Dit kantoorgebouw maakt onderdeel van een - in 2004 - gerealiseerd project bestaande uit drie onder architectuur gebouwde kantoorvilla's met een moderne opzet en een representatieve uitstraling. De voor verhuur beschikbare kantoorruimten van totaal 410 m² zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping, beide circa 205 m² groot.

In de centrale hal op de begane grond biedt zowel de lift als de trap toegang tot de verdiepingen. Elke verdieping is voorzien van een eigen toiletgroep (dames- en herentoilet). De kantoorruimten zijn wisselend qua indeling en hebben door de aanwezigheid van de glazen systeemwanden een open, fris en licht karakter. De recentelijke renovatie maakt dit kantoor zeer eigentijds en instapklaar.

De kantoorruimte op de eerste verdieping is open van structuur en in de hoeken zijn verschillende spreekkamers gesitueerd. Het gebruik van glazen systeemwanden geeft een licht en transparant karakter. De kantoorruimte op de tweede verdieping bestaat voornamelijk uit spreek-/werkruimtes tevens voorzien van glazen systeemwanden.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt in de huidige, turn-key staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- systeemplafond voorzien van ledverlichting en luchtklimaatsysteem (verwarming en koeling);
- vloerafwerking (deels pvc, deels tapijt);
- kamerindeling door middel van glazen systeemwanden;
- kabelgoten voorzien van elektra;
- eigen luxe pantry op elke verdieping.

Parkeren
Bij het gehuurde zijn op eigen afsluitbaar parkeerterrein tien (10) parkeerplaatsen beschikbaar, waarbij vijf (5) plaatsen per verdieping worden toebedeeld. Verder zijn er rondom het gehuurde, in de nabij gelegen straten, voldoende (gratis) parkeermogelijkheden. Tevens zijn er twee laadpalen aanwezig voor het laden van elektrische auto's.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 150 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
30 april 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten

Oppervlakte
410 m² (in units vanaf 205 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 250,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rijnstraat 495 a-b

€ 150 /m²/jaar