Pettelaarpark 20 5216 PD Den Bosch

€ 150 /m²/jaar

Omschrijving

Locatie
Pettelaarpark in Den Bosch is direct aan de op- en afrit van de A2 gelegen en is dan ook uitstekend zichtbaar en bereikbaar vanaf de snelweg. Al vele jaren is dit één van de meest prominente én succesvolle snelweglocaties van Nederland. Pettelaarpark vormt de zuidelijke entree van Den Bosch en de vestigingsfactoren voor auto-gerelateerde zakelijke dienstverleners zijn uitstekend.

Pal tegenover onderhavig object is een bushalte geplaatst, waardoor het beschikbaar komende kantoorgebouw ook nog eens per openbaar vervoer prima te bereiken is. Het NS Station ligt op aanvaardbare reistijd. Een fijne en unieke combinatie!

Pettelaarpark is van veraf te herkennen aan het 100 meter hoge Provinciehuis. De parkachtige opzet (door onder andere een grote waterpartij) met moderne kantoorgebouwen én uitstekende voorzieningen, maken Pettelaarpark tot een aantrekkelijke omgeving voor de versterking van zakelijke contacten. Zakelijke bezoekers kunnen lunchen, overnachten en vergaderen in het Mövenpick Hotel waarbij de 9-holes golfbaan eveneens een 'unique selling point' is.
De aanwezige bebouwing bestaat uit overwegend grotere gebouwen (meer van 5.000 m²) die overwegend als 'multi tenant' bij diverse gebruikers in gebruik zijn.

Object
Gebouw 2 (Pettelaarpark 20) is op dit moment grotendeels in gebruik bij zijn nieuwe eigenaar: Taxperience. Onlangs is Keser Recruitment als tweede 'bewoner' ingetrokken op de eerste verdieping. Derhalve is er nog enkel één vloerveld voor de verhuur beschikbaar ter grootte van circa 275 m².

Het gebouw is recent volledig gerenoveerd door de nieuwe eigenaar en heeft een zeer hoogwaardig en modern opleveringsniveau. Op de begane grond zijn de receptie, spreekkamers en bedrijfsrestaurant te vinden, die alle beschikbaar zijn voor gemeenschappelijk gebruik.

Opleveringsniveau
Uitgangspunt is dat het kantoorgebouw in de huidige - gerenoveerde - staat te huur wordt aangeboden. Het basis opleveringsniveau bestaat uit een centrale entree (receptie), dubbele personenlift, hoofdtrappenhuis, grote open vloervelden, sanitaire ruimten, een luchtbehandelingssysteem voorzien van ventilatie én topkoeling, centrale verwarming voorzien van radiatoren, kabelgoot rondom (voorzien van elektra) en een brandmeldinstallatie.

Parkeren
Op eigen terrein zijn op dit moment 95 parkeerplaatsen aangelegd. Het terrein is grotendeels omheind en is afsluitbaar met een slagboom, zodat het parkeerterrein exclusief te gebruiken is. Bij de unit van 275 m² behoren 10 parkeerplaatsen.

Diversen
Aanvaarding en wijze van opleveren in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 150 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 30 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
275 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
C 1,17

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 500,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pettelaarpark 20

€ 150 /m²/jaar