Rompertdreef 1 b 5233 ED Den Bosch

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Locatie
De beschikbaar komende kantoorruimte maakt deel uit van een in 2003 tot 2007 ontwikkeld kleinschalig kantorenpark. De Rompertdreef is een zijstraat van de Sint Teunislaan, een belangrijke ontsluitingsweg in dit stadsdeel van Den Bosch. De A2, A59 én A50 zijn op zeer korte rijafstand gelegen. Dit geldt ook voor de verbindingswegen van en naar het centrum én de overige stadsdelen van Den Bosch. Aan de Sint Teunislaan, pal tegenover het kantorenpark, is een bushalte gesitueerd. De bereikbaarheid per eigen, maar ook openbaar vervoer is optimaal. Op twee minuten loopafstand is wijkwinkelcentrum De Rompert gelegen. Naast vele dagwinkels zijn er ook drie grote supermarktketens gevestigd.

Object
De voor verhuur beschikbare kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van circa 270 m². Dit is inclusief het aandeel in de algemene ruimtes, zijnde de hoofdentree op de begane grond, het trappenhuis en de overloop. Tot het gehuurde behoort ook een afsluitbare archiefruimte (begane grond). De kantoorruimte is voorzien van enkele afsluitbare kantoor-/vergaderkamers, één kantoortuin, een pantry en een apart dames- en herentoilet. Door de aanwezigheid van de vele raampartijen rondom hebben de kantoorruimtes een open en lichte sfeer.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt in de huidige staat en in nader overleg met verhuurder opgeleverd.

Parkeren
De drie kantoorgebouwen zijn goed zichtbaar vanaf de Sint Teunislaan, echter de toegang tot het kantorenpark bevindt zich aan de Rompertdreef. Het kantorenpark is geheel omheind en buiten de reguliere kantoortijden afsluitbaar middels een grote schuifpoort. De parkeervoorziening is ruim. Bij de kantoorruimte kunnen twaalf parkeerplaatsen worden gehuurd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
270 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
12 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rompertdreef 1 b

Huurprijs op aanvraag